-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
Linkeltem egy yutube videot meg lehet nézni mit tud játék alatt az intel 9900k a 3900x meg a 3950x. (10900k szerintem meg jobb eredmenyekre kepes)
Idot allo hat szerintem az amd soha nem tartotta ugy az arat ahogy az intel meg eztan sem fogja. Kicsit off de kb olyan mint apple meg a samsung esete.Szóval mit érdemes venni az azon mulik ki mire használja.
Miklós nem tudom mibol gondolod hogy hány eves vagyok de tobb fórum tarsaddal kezet foghatsz a képzelő erotok hatalmas. Elhiszed hogy nem erdekel a véleményed es az is hidegen hagy hogy elhiszed e vagy nem. Az oviról annyit leírtam megérted a szöveget vagy nem az a te dolgod továbbra is.ha nem tetszik tovább görgeted a lapot
Koko az en idomet en osztom be es nem te meg meg par forumozó.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest