Hirdetés
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mini PC
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SECTORnooB #128 üzenetére
Asus deszkák kellenek. Egy prime, és egy C VII Hero, mindkettőre 3 év van itthon.
-
válasz
SECTORnooB #126 üzenetére
Az alzánál sincs több, mert jogi személyre más feltételek vonatkoznak.
Ezt mondjuk nem tudom mire vélni.
-
Köszönöm szépen mindenkinek!
Az, hogy külföldi az eladó, csak nekem gond, mert ha a prágai székhelyű cég az eladó, akkor nekem 0% áfával kiállított EU-n belüli értékesítéses számla kell.
Ha a magyar alza.hu cég számlázna, akkor lenne jó a 27%-os áfával. Viszont itthon nincs se lap, se proci.
De hiába a cseh cég számláz, mindenképpen a 27%-os áfát fizettetik ki.
Így inkább várok, míg jobban elérhető lesz magyar üzletekben, és veszek onnét, egyszerűen.
Nem az áfát akarom elmismásolni, csak nekem egyszerűbb könyveléstechnikailag a bejáratott, megszokott út, nem fogok ilyesmi papírozással vesződni.
-
Szép jó napot Mindenkinek!
Láttam, hogy páran az alza.hu webáruházából vásároltatok.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a számlán az eladónál milyen székhely szerepel? Magyarországi, vagy más?
Köszönöm!
-
-
Azt egy percig sem gondoltam, hogy a mostani pillanatra elárasztják a termékek a mi kis piacunkat, de nemhogy egy épkézláb, de leginkább semmiféle B450-s lapot nem látok vagy valami olcsóbb nem x470-est.
Olyan érzésem van, mintha az alaplap gyártók direkt szívatnák a vevőket és az AMD-t, azzal, hogy visszatartják az új lapokat, hisz ha piacon lennének csőstül, akkor ki venné meg a polcokon rohadó régi túlárazott portékáikat?
Nekem pont kéne egy gép, de ha már itt a 2000-s sorozat, akkor nem szeretnék 1000-s procit, és 300-as lapot venni. Egy 2600-as vagy 2600x tökéletes lenne, de X470 lapra és azokon rgb ledre semmi szükségem nincs.
Ez a rajt így komplexen, alulmúlta a várakozásaimat, pedig nem voltak túlzó igényeim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Marathon (2025)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Filmvilág
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest