Hirdetés
- SSD kibeszélő
 - Milyen videókártyát?
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - LG LCD és LED TV-k
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Modding és elektronikai kérdések
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Hogy is néznek ki a gépeink?

- 

PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló

Új hozzászólás Aktív témák
- 

HSM
félisten
A görbe lábaknak kevéssé lehet hozzá köze. A komolyabb tuningnak (jobban meghajtott VGA), illetve annak, ha más játékokban próbálod, annak igencsak.

(#40144) Hunork: Az egy dolog, hogy a referencia 290-ek 94 fokra vannak belőve, de nem referencia felépítésű kártyáknál ez bár előfordul, de azért korántsem "teljesen természetes"... Főleg nem egy Tri-X-nél... Asus is bár csendes módban felengedi 94 fokig, az minden, csak nem egészséges és természetes üzemelése a kártyának.
Persze, mindenki úgy süti meg a 290(vagy 390)-es kártyáját, vagy úgy butítja hozzá a beállításokat (
 ) ahogy jólesik neki.... - 

Hunork
veterán
Szia!
Ahogy javasolták az egyik legjobb választás az AC MX-4 paszta! Én azt használom már rég CPU/GPU esetén. És Crysis 3-at hogy tolod? Ha minden maximumon, akkor az R9 290X teljesen természetes módon megy 85-90 fokig. Erről én is írtam a cikkemben, nekem R9 390 van. A megoldás: pár feature-t leveszel High beállításra, bekapcsolod a Vsync-et, és láss csodát, max 75 fok. És az is természetes, hogy a VGA a leghangosabb elem venti ügyben, az R9 már csak ilyen...
 (főleg Asus... 
 ) 
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
 - Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
 - BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
 - 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) ahogy jólesik neki....

(főleg Asus... 
 )