- SONY LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 Téma összefoglaló !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
válasz
#45185024 #2499 üzenetére
A linkelt videóban is elmondja a faszi, hogy ez nagyon rossz megoldás.
Mentségére legyen mondva a PowerColornak ebben az esetben, hogy azok eléggé kevéssé melegedő alkatrészek, tehát nincs is igazán nagy hőelvezető képességre szükség. De a fő VRM-eket ők is szép vékony thermal-padokat használnak! -
törölt tag
A paszta az egyik a másik hogy kritizáltad sruszinél a dupla thermal padot akkor ennél a centi vastagot nem kritizálod
EZT a fogyasztás táblázatot ugye láttátoka
-
hajbel
addikt
válasz
#45185024 #2493 üzenetére
Engem nem győzött meg. Alapon +3%, OC-zva +6%. Ennyit megközelítőleg a Vega 56-om is kap 64 moddal+UV-al. Az enyémnek GPU-ban előbb, Mem-ben kicsit később van vége OC-ban. Alulfeszelve 79-81 fok, ez 70. A giga 56-omra 3 év garancia van, erre csak 2. Akinek a zaj fontos tényező, megfontolandó lehet ez a kártya, feltéve, hogy nem az OC UK-s áron lesz forgalomba hozva. Mindenesetre nem bántam meg a Vega 56 vásárlást. Már csak £500 felett lehet kapni normálisabb helyen.
-
-FreaK-
veterán
Aztán el is mondja, hogy azonnal beszéltek utána a gyártóval, aki elmondta, hogy az sajna egy előszériás modell, és ezt a problémát még sorozatgyártás kezdete előtt megoldották, küldtek is róla egy képet.
Ennek ellenére mondjuk a magasságkülönbség ott van a hbm és a gpu között, több paszta felrakásával oldották meg a dolgot, azért ez sem annyira bizalomgerjesztő
-
Hajdi
senior tag
válasz
#45185024 #2493 üzenetére
Azért a paszta nélküli HBM nem túl kecsegtető
"Red Devil"
-
törölt tag
Kabátra a gomb
Nézegetnivalo
Radeon RX Vega 64 Red Devil im Test: PowerColors Kühler bringt Vega zum Schweigen
Ha megengeditek egybol a hofokra klikkeltem 70 fokosnak irja a Devil OC modbanPowercolor Vega Red Devil Review & Overclocking VIDEO
GIGABYTE Launches Radeon RX Vega Gaming OC WindForce 2X Series
-
Hajdi
senior tag
EK-FC Radeon Vega - Acetal+Nickel 31k. Az már egész jó...
-
Raggie
őstag
válasz
struszi #2486 üzenetére
Ez sajnos nem lesz jó. VRM-ek meg fognak főni...
Ilyet nem csinálunk soha!!! Lásd kép:
A thermal-pad-ok használatát minimalizálni kell, mert azok a legrosszabb hőátadású komponensek. Nem véletlen, hogy ahol lehet ott a lehető legvékonyabbat ajánlja minden gyártó használatra! Mindenképp ellenőrizd a VRM-ek hőmérsékletét! De ha lehet inkább szedd szét és cseréld le egy réteg thermal pad-ra és a vékony bordákra. A nagy kockákat amúgy sem igazán kell hűteni, ha van elég légáramlat.
-
struszi
aktív tag
Beállítások teljesen alap gyári balanced.
Nem volt időm szórakozni vele.
Bizony ez egy Morpheus 2.
Ventik rajta: Alpenföhn wing boost 2
Paszta: thermal grizzly kyronaut.
Ha lett volna kicsivel több időm akkor csinálok még képet, de alig vagyok itthon és csak este tudok valamire menni.
A thermal padok azért vannak egymáson mert így van kiegyenlítve a magasságkülönbség. A sünik alján van csak ragasztó. Azok szorítják a padokat a helyükre a másik felükkel meg a chipekre tapadnak. A hőátadás működik.
Tuti nem olyan jól mint ha egy darabban lenne de kb 3mm is van a szintkülönbség. A padok amúgy nem tapadnak. Szóval egy darabig kellett szórakoznom mire felment és létrejött a képen látott eredmény.
Közben mindig odamértem a hűtőt, hogy passzol-e. Mindent leragasztottam szigetelő szalaggal, hogy megóvja az odaméréskor a kártyát. Óvatos voltam nagyon
Pepeeeee kép is lesz majd csak mindig rohanok.
Nálunk ilyenkor fenyőszezon van!
-
törölt tag
válasz
struszi #2486 üzenetére
Na most várjál Te mit is csináltál ?
Morpheus II.-t tettél rá ? De ez esetben ott lenne a doboza a háttérbe nem bírnád ki
Vagy csak újrapasztáztad és alutüsiket tettél rá.. de akkor meg adja a kérdés hogy fér rá vissza a ref hűtés.
Annyi látszik hogy molted GPUd van és nem ragasztottad hanem kétoldalas thermalpadot ragasztottál
A alacsonyabb részekre mivel nem volt dupla széles thermopadod ezért kettőt egymásra hogy meg legyen a vízszint és arra a hűtő tüske. Jól látom én ezt ? VRMnek ez teljes terhelésen ennyi ?szerk: Na jó AtHoS kommentje még nem volt kint mikor írtam
én is egyből az egymásra ragasztás dilemmáján morfondíroztam
de hát a hőmérsékletek mutatják hogy működik szóval...
-
AtHoS
nagyúr
válasz
struszi #2486 üzenetére
Jó látom, hogy Morpheus-t kapott hűtésnek? (árulkodó a képek elnevezése
) Gratula hozzá
Milyen P6, P7 beállításokkal hozza a GPU-Z-n látható eredményt?
Van ám már 2.5-ös GPU-Z
Látom nem spóroltál a thermal padokkal, viszont így többszörözéssel nem romlik sokat a hőátadás a bordára?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#45185024 #2484 üzenetére
Már az olvasható a linken, hogy 2017.11.28-tól a kínálatunkban
"Seit dem 28.11.2017 im Sortiment", szóval lehet itt vitatkozni csak minek
Szerk.
Ja igen...ha valaki innen akarna vásárolni és esetleg pont ezt a típust, akkor mivel nem szállítanak onnan közvetlenül Magyarországra, jól jöhet ez a szolgáltatás [link], mert velük megoldható Mo-i kiszállítás
-
hajbel
addikt
Nem, ezt kirakod a képernyőre, mint az msi afterburnert, és valós időben nézed.
(#2480) Pepeeeee Kösz, de ez még akkor volt, amikor nem feszeltem alul. A táblázatot majd kitöltöm, csak le kell hozzá töltenem a benchmarkokat, aminek amúgy nem sok értelmét látom
Nem jutottam sokáig, S6 1.11V, S7 1.14 alatt már kifagyott a Dying light, a GTA V ment 1V körüli fesszel is. A memória 1.11-en 1040mHz-en stabil. A venti pedig 2800-on pörög loadban. Így max 81 fokos a kártya és nem throttlingol szerencsére, +21% powerrel.
-
AtHoS
nagyúr
Aham...akkor ránézek HWinfora (ezek szerint tud érték-idő diagramot rajzolni), mert GPU-Z-ben nem lehet nagyítani a skálát, így csak a recéből lehet következtetni, ha valami nem kóser......bár jobban belegondolva log-ba kidobatva az értékeket hosszabb időszakot is vissza lehetne nézni. Na ez nem is tűnik hülyeségnek
-
válasz
X Factor #2477 üzenetére
Azzal egy bajom, hogy CM Lanbox a házikóm és nem biztos, hogy tudnám a radiátort megfelelően rögzíteni.
szerk:
vagy mégis?
De nem akarok ennyire belemerülni, mert anno már volt vizem, tetszett is, jó is volt, de iszonyat nagy bukó szabadulni tőle
Volt ilyenem is: Corsair Obsidian 800D Full water -
törölt tag
Nem látom az Adataidat beírva a táblázatunkba mert akkor lehetne rá mondani valamit.
De igen a limiteknek ez a lényege hogy a GPU lekorlátoz. Látatlanban próbáld meg csökkenteni a venti max és célt 80-70re meg a GPU feszt 1050 -1200 ra, és nézd meg mi változott. A HBM sok embernél nem fog femenni 1100 re mert az is sok hőt termel.950 ig biztos megy. -
-
Az alu házas kártyák hűvösebbek a sima műanyag társaikhoz képest?
Vagy inkább ez a "silver" külső csak dizájn? -
törölt tag
Nem előbb kressel, ugyanakkor kressel, csak ha nem állítod vissza alap értékekre akkor ugyanott másodszor is kresselni fog. Ez nem is hiba volt inkább gondolkodásmód váltás. Mint a Pascal meg a C++ között az eltérés.
Biztos olvastál már olyan írásokat itt hogy valamilyen beállítás működik CSAK mondjuk egy stressz tesztnél vagy Battlefieldnél kiakad , de lehet másban meg megy. Ha soha nem stressz tesztelsz és nem Battlefldezel de az általad játszott játékokban gyorsulás van akkor most ez rossz beállítás ? -
törölt tag
Mondtam volna hogy használd a MSI AB-t , de a 11 es sorozat óta azzal is volt baja , valószínű MSI nem frissítette hozzá. AZ előző driver nekem már megoldotta ezt az alapra visszaállás gondot de így megnyugtatóbb hogy akkor a drivertől másnak is jó lett. Viszont ennek a "szabadságnak" van az a hátránya hogy ha valaki olyan tartományba húzza fel amit nem bír valami (GPU, HBM ) akkor kresselni fognak egyes megterhelő programok és nem áll vissza hibamentes állapotba.
-
Walter_White
senior tag
Le van értékelve az EKWB-nél a vizesblokk a VEGÁRA. 28eFt-al jöttem ki kb, inkább mint a 38eFt-os merlin...
-
Walter_White
senior tag
válasz
ZolaMan #2465 üzenetére
Azigen! Na ilyennel se találkoztam még, és vissza is dobták hogy nincs baja... akkor ő szerintük vajon minek van, vagy mitől veszik úgy hogy "baj" van?!
Amúgy ez nagyon látványos, akkora rés van közötte, hogy nem is értem magának a kártyának is valamilyen ívet fel kellett vegyen, vagy valamiféle deformációt... szerintem
-
válasz
Walter_White #2452 üzenetére
Ha valakinek érthetetlen módon felmennek a hőfokok Vegán, akkor figyelmébe ajánlom az alábbi esetet:
https://www.dropbox.com/s/m4zia8fbirnrqa0/20171117_213236.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/ne7tpb7y521966p/20171117_213240.jpg?dl=0A Vaporchamberre szarul lett felforrasztva gyárilag a hűtőborda és a felület kb 1-2%-án érintkezett, mert forrasztás közben a gáz felfújta a rézpárnát és a borda lelökődött még mielőtt az ón megszilárdult volna.
A tünet az volt, hogy pillanatok alatt felment a HBM és a hotspot 90fok körülre.Gariból visszadobták, hogy a kártyának nincs baja....
Mondom na akkor hadd ném.Megjavítottam, leforrasztottam a bordát a rézpárnáról, visszaegyengettem a deformációt és visszaforrasztottam rá a bordát.
-
AtHoS
nagyúr
17.11.3 Radeon RX Vega Hotfix [link]
Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.11.3 Radeon RX Vega Hotfix Highlights
Fixed Issues- An intermittent crash issue may be experienced on some Radeon RX Vega series graphics products.
Known Issues
- Some desktop productivity apps may experience latency when dragging or moving windows.
- Tom Clancy's Rainbow Six® Siege may experience an application hang when breaching walls with grenades or explosives.
- Rise of the Tomb Raider™ may experience an intermittent application hang during gameplay.
- A random system hang may be experienced after extended periods of use on system configurations using 12 GPU's for compute workloads.
- The GPU Workload feature may cause a system hang when switching to Compute while AMD CrossFire is enabled. A workaround is to disable AMD CrossFire before switching the toggle to Compute workloads.
- Resizing the Radeon Settings window may cause the user interface to stutter or exhibit corruption temporarily.
- Unstable Radeon WattMan profiles may not be restored to default after a system hang.
- OverWatch™ may experience a random or intermittent hang on some system configurations. Disabling Radeon ReLive as a temporary workaround may resolve the issue. -
X Factor
addikt
válasz
Franky2Ster #2460 üzenetére
Nekem pont lesz egy eladó példányom, amint legarizzák.
-
törölt tag
válasz
Franky2Ster #2460 üzenetére
Alzán most is van csak nem MRSP árban. Konkrétan 184 az 56 188 a 64 LE érdekes mi ?
Egekbe megint a Bitcoin ne csodálkozz !
Amúgy egy kínai áruház Dec 4. re mutat custom Sapphire kártyát, de nem mindenki szerint valós ezért nem linkelem. -
Franky2Ster
senior tag
Nagyon kifogytak a Shappire Vega 56 kártyák. Várható utánpótlás?
-
Plasticbomb
addikt
Nálam offon van a Chill most. Nem működik úgy WoTban, ahogy szeretném, igy végül csak VSYNCet nyomtam neki, s csókolom. GTAVben meg be sem kapcsoltam ilyesmit. Mivel először próbáltam ki, játszottam vele...
Úton a Morpheus+ventik+kábelek. Casekingtől 110€ szállítással. Csak találjam ki, hogy a fenébe fogom azt az 50CM kábelt eltüntetni....
-
beef
őstag
válasz
Plasticbomb #2441 üzenetére
Kipróbáltam, Chill esetén az van amit írtál. Ha elengedem (Chill off/F11) akkor természetesen folyamatos venti hang. Igaz jóval magasabb fps.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#45185024 #2454 üzenetére
Ilyen magas HotSpot hőfoknál Target Temp-et alacsonyabbra lehetne venni, hogy hamarabb pörgesse a ventit
HBM órajel feltolása is emel a HotSpot hőmérsékletén pár fokot az áramfelvétel +50% pedig jó sokat
Alulfeszeléssel a HotSpot hőmérsékletét le kellene hozni a Max hőfok környékére (+ 3-5 fok beleférhet)
-
törölt tag
válasz
Walter_White #2455 üzenetére
Hűha, az már tényleg sok.
Úgy látszik akkor hogy ha a GPU és a HBM is húzva van azt már nem bírják a 64esek.
Ahhoz egyedi hűtés kell, de ettől függetlenül érdemes próbálkoznod az alulfeszeléssel meg egy legalább 20 power limittel csak akkor HBMet nem érdemes 1000 fölé vinned.
Amúgy ilyenkor thermal limit elérésnél vagy drver összeomláskor visszapakolja balancedre azért megy tovább.
Gondolkoztam hogy a bányász beállításoknál miért bírhatja az 1100-at a a HBM, de ott a GPU alacsony frekin megy és ha tényleg a T pontban van a hotspot az logikus ha ezt a 108 fokot már nem bírja ha 3 felől fűtik fel. -
törölt tag
válasz
Az a GPU Z az nagyon nem értelmezhető dolgokat ,mutat.
Hát igen a főpontod az elég sok I5-höz képest))
Walter_White egy beállítást kipróbálnál a kedvemért ?
Egyedi:
HBM :1100 vagy amennyit tud maxon
GPU autóra (Ne szabályozd se a feszt se a frekit)
Hőmérséklet 80-75
Áramfelvételi korlát +50%
Venti alapon (400-2400)
Így mit mutat a Firestirke 1,1 ben a GS pontod ?
Meg a GPU, a hotspot és a HBM hőmérséklet. -
X Factor
addikt
válasz
p6 p7 state-nek néz meg egy 1040mV-1070mV beállÍtást.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#45185024 #2450 üzenetére
Én procira kerestem a Predator hűtésüket [link], de sajnos azt már akkor kifuttatták és kéz alól sem volt hirdetve.
A linkelt Phoenix annak a továbbgondolása (azért látni, hogy nem hülyék ötletelnek arrafelé)
A pumpa és a "tartály" a radiátorban kapott helyet (van rajta töltő nyílás is, [link] ezen a képen jól látszik), előre töltött minden modul, tényleg csak össze kell dugdosni őket, ennyi a csatlakoztatásuk egymáshoz -
törölt tag
válasz
X Factor #2449 üzenetére
Hogy tudhattál volna róla , tegnap este rakták ki
Nem olcsó de az a hatalmas előnye hogy nincs hőtágulási tartály meg szivattyú csak a Modulok választható radi mérettel még a 360 on is elgondolkozik az ember
gyorscsatlakoztatóval később egy Threadrippert egy klikkeléssel belecsatlakoztathatsz, azért ez kényelmes
és ha jól értem vízzzel feltöltve kapod a cső is benne van az árba. -
Picco
addikt
válasz
Walter_White #2432 üzenetére
Gratula! Huuu, eddig nem is neztem a konfigod. Tok szivesen osszemernek egy 7700k/tr/Z820-t jatekokban es profi progikban szakmai kivancsisagbol.
ModFF
-
törölt tag
Rutin nélkülieknek nagyon jó az új hűtés a EK-MLC Phoenix
EK-MLC GPU Modul FC Radeon Vega - Acetal + Nikkel 134,90 €
EK-MLC Phoenix 240 radiátoros Core modul 169,90 €
EK-MLC Phoenix CPU modul - TR4 59,90 € -
AtHoS
nagyúr
Azt a minden-t óvatosan emlegesd, mert nem minden viszonteladónál elérhető a két játék, ráadásul a Prey alapból korlátozott helyeken érhető csak el, ha igaz ami a linken olvasható...mondjuk a Sniper Elite 4-et fogalmam nincs miért említi szintén a korlátozott régiónál, mivel eleve a Wolfenstein II-t és a Prey-t említi csak a címben
-
beef
őstag
válasz
Plasticbomb #2441 üzenetére
A Chill ki van kapcsolva?
-
Plasticbomb
addikt
Próbáljátok ki, légyszíves, hogy akinek megvan a GTAV annak hogy viselkedik a VEGA ventije? 4Kban van, hogy teljesen bekussol, és van olyan, hogy tornádóra kapcsol, össze vissza ingadozik... Egy dolog, hogy amúgy nem érzem úgy, hogy nem tesz hozzá semmit a 4k felbontás a játékélményhez (ami valljuk be, eddig nem hat meg), de elég zavaró, hogy látszólag ok nélkül néha visít, néha meg majd bealszik a kártya...
-
struszi
aktív tag
válasz
Gratulálok én is!
Egyre többen vagyunk.
-
Apucy01
őstag
válasz
grat!! TR és VEGA!!! Paks 3
van ott erőőő
-
Walter_White
senior tag
HBM (Samsung) ugyhogy ha minden igaz, nincs hézag a GPU\HBM között.
-
füles_
őstag
válasz
Grat!
Nagyon durva lesz ez a TR + Vega kombó. -
törölt tag
válasz
Akkor nem tetszenek neked se a Custom árak
Rajta van szlovákul hogy Budapest
Használd egészséggel ha túl gyors vegyél vissza rajta
Azt hittem hirtelen hogy AlphaCool-os vizet is vettél rá. -
törölt tag
PUBG az a játék amit 100-an játszanak és Yeahunter nyeri
Ennyi off után egyet én is hadd tegyek már ki, ezt külföldiek most nem fogják érteni úgysem sorry, és nem csak azért mert magyarul írom ...
Mondjuk PUBG nem pont Amd cím de amíg IGP-n éltem elég sok ilyen twitch adást néztem hogy lássam majd mindenki Low low low medium lowon tolja géptől függetlenül))
A csalások is arra vannak kihegyezve hogy még a füvet és a fal texturákat se jelenítse meg a géped.
Azmo lenne itt jó topicgazda, 7 helyen moderátor és ha valamelyikben letilt egy embert trollkodásért akkor mind a 7 helyen tiltja saját bevallása szerint. Megszűnt a Merkeli liberalizmus.
Olyan játék kevés van ahol 22 millióból 700 ezer csaló vagyis nagy eséllyel minden 25. akivel találkoztál. Amúgy gratulálok a csirke vacsorádhozÉs menjetek a Bálnába a kupára tuti jó lesz !
-
válasz
Plasticbomb #2424 üzenetére
-
Plasticbomb
addikt
Öcsémmel Red Alert 2- Yuris Revenge-t toltuk beteg mennyiségre.. Mind a mai napig egyik kedvencem..
Vajon hogy fut a VEGÁn?
rupszi, az a bajom vele, hogy leginkább jól néz ki, de nincs meg benne az ami a RA2-YR-ben pl, vagy akár a CNC Tiberium Wars 3ban, ami odakössön hetekre... Hangulatos, és 4kban a gépek részleteit lesni élmény, de mégsem az igazi. Még Civ V amit sokat játszottam, de minden más tekintetben WoT az, amit az utóbbi 6 évben agyon játszottam.
-
TTomax
félisten
válasz
Plasticbomb #2424 üzenetére
A Generals ZH-t a mai napig játszom... kicsit overkill egy ilyen vga hozzá,még 4Kra skálázva is 2Dben teker,de azért akadni még akkor is tud,a 30fps lock ellenére is.
-
Plasticbomb
addikt
Inkább játszanátok napestig, mint folyton lestek más kártyákat..
(Ma baromi jót játszottam Ashes of The Singularity-vel, 4k HDRben baromi jól néz ki a játék, kár hogy nem olyan jó játékmenetileg, mint pl a CNCk voltak.... Holnap Tiberium Wars 3: Kane Wrath!
WolfensteinII szintén jó, csak a puffogtatás annyira nem köt le...)
-
Hát ha már Asus Vega, akkor legyen Asus Ti is.
Az pedig még drágább:GeForce GTX 1080Ti ROG Strix OC £749.99 *
GeForce GTX 1080Ti ROG Strix £779.99
-
törölt tag
Akik késő este is megtisztelik kimagasló figyelmükkel a Prohardver eme oldalát elmondom hogy immáron a második EGYEDI VEGA kártya ára is ismertté vált
sőt nem csak ismertté hanem megrendelhető:
649.99 £ ASUS ROG-STRIX-RXVEGA64-O8G-GAMING -
törölt tag
"nem tudok ellenérveket felhozni, miért ne vegyek egy Vega 64-et."
Olcsón vegyed az a lényeg. OCUK ár is jó a custom 64 piaci árára leszek kiváncsi
Oliver-t meg kell fenyegetni hogy olcsón adja
De hosszútávon a Vega azért jó mert eltekintve attól hogy a Decemberi driver majd mennyit hoz de a HBCC megléte nem fogja gyorsan leamortizálni. Egy HBCC On +16 vagy 32 Giga meglétével adható neki rendszermemória. Ez a rendszer csak itt van na meg az Intel Vegás CPUban -
sutyi^
senior tag
-
odorgg
addikt
Én is gondolkodtam pár hete hogy mi legyen, de mivel tudtam hogy vizezve lesz, így olcsóbb megoldás volt az 56-os, az 1080-al szemben. Mert azt a teljesítményt, ezzel is el lehet érni. Mellesleg a 290/x szériát is szerettem,
jól meg voltam velük pár évig, remélem ezzel sem lesz máskép. -
Hajdi
senior tag
válasz
X Factor #2410 üzenetére
Aprón nem hinnem, hogy adtak volna mellé 2 játékot, inkább eladják azt is
Mellesleg nézegettem én is mindkét oldalt és nem tudok ellenérveket felhozni, miért ne vegyek egy Vega 64-et. Szeretem a tuningot, tetszik a HBCC és a többi feature, szóval úgy tűnik hamarosan én is tagja leszek eme csoportnak.
-
füles_
őstag
XFX launches Radeon RX Vega 64 and 56 Double Edition
Kezdenek befutni a custom Vega kártyák. Tegnap a PowerColor, ma az XFX, holnap mi jön?
Más:
Wolfenstein II and Prey free with Radeon RX Vega graphics cards -
törölt tag
Belenéztél már egy Bagoly két szemébe ? UHU
XFX launches Radeon RX Vega 64 and 56 Double Edition
nem OC kártya ! A hivatalos specifikációk felsorolják a referenciamodellek órajeleit. -
actival63
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest