Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #85552128 #2851 üzenetére

ELIT KLUB-nak kell felfogni ennyi :K
    De Szaby neked van ezenkivul egy 970 esed és egy 7950 esed is akkor te minden szobában otthon vagy :D
    Én is gyujtottem régen kártyát de nem ebben az értelemben :)

• Yllgrim

őstag

válasz #85552128 #2851 üzenetére

Elsosorban a sok rosszindaltu egyen miatt nem jott be ide jopar tulaj... Az hogy nem nepkartya az ennek, az arazasnak es a "sikeres" rajtnak tudhato be. AMD is erzi hogy ha nem valtoztatnak akkor annyi, ezert lett kulonszervezve a VGA reszleg, jon valamikor az uj programcsomag...

Egyszer csak lesz valami ami jol sikerul. A hibakbol meg latjuk, en mar az elso oraban osszeraktam hogy ez egy teszt kartya, eleg sok technikai ujdonsag kerult bele es eleg sok problemajuk is van vele, nem kiforrott termek.

En szivesen adtam erte penzt, AMD sem tokeletes ceg, meg az etika mintapeldaja de a kissebbik rossz, eletben kell tartani...

Kov generacio... Kiderul, addig elvagyok a Fury-val :)

Osszegezve jo kartya, ha nem is a legtokeletebb, en magam elegedett vagyok vele, es nem feltetlen gondolom azt hogy amit a Ti topikban jo paran kepviselnek az ide is beferne, legalabbis en nagyon nem vagyok ra vevo :)

Minden kollegam aki top katyat vett, Ti-t vett, mert az a tuti... :)
    Foleg ugy hogy evekre terveznek vele... 780ti mar szoba sem jon sehol... Nem ertem...

Nem a meret a lenyeg egy szint utan, hanem a minoseg :)

Szerk: bocs a telos hozzaszolasert...

Új hozzászólás Aktív témák