- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
daveoff #1067 üzenetére
Oké, mondjuk hogy csak vga-t cserélek mert a régi platformmal is hozza amit hozni kell. Én megőrülnék attól a tudattól, hogy biztosan kihajccsaéé?
A f@szom a Mantléba meg a DX12-be, nyomja nekem ami kifér belőle.
Egyébként vicces az AMD iránya amikor olyan árkategóriát célzott meg a Fiji gpu-val, ami abszolút nem az a vásárlóréteg ami erre vevő lenne. Szerinted aki kiad egy VGA-ért min 150k-t, annak probléma egy jobb processzor beszerzése? De még valószínűbb, hogy azok akik ilyen árkategóriában vásárolnak vga-t, azok már rendelkeznek egy aránylag erős processzorral.(#1068) -Solt- Én szkeptikus vagyok, mert továbbra is nagyon sok fog múlni a játékfejlesztőkön.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GTX1660 super 6gb új állapot OEM 2db.
- Asus ROG STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim X, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Gigabyte AORUS MASTER RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest