-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
omikron23
senior tag
válasz
kingpython #21426 üzenetére
Szerintem már sehol... Én kb 2 hete vettem 2db 7970-et, egyikhez sem járt már kód...
-
omikron23
senior tag
Nekem ugyanilyen kártyám volt, és nem volt gondom soha a hang átvitelével TV-n...
-
omikron23
senior tag
válasz
haddent #21225 üzenetére
"DisplayPort is a digital display interface developed by the Video Electronics Standards Association (VESA). The interface is primarily used to connect a video source to a display device such as a computer monitor, though it can also be used to transmit audio, USB, and other forms of data." Wikipedia...
Wiki szerint Display is visz át audio-t... -
omikron23
senior tag
válasz
ricshard444 #19763 üzenetére
Még megvan a 690?
-
omikron23
senior tag
végre sikerült beüzemelni az új rendszert...
Ghost in the shell... -
omikron23
senior tag
válasz
ZozzHUN #19103 üzenetére
A kolléga szerintem inkább erre gondolt...
-
omikron23
senior tag
+1
Pont ez járt nekem is a fejemben... A héten érkezik 2 7970-es vga hozzám, de azt az itt olvasottak alapján már én is eldöntöttem, hogy nem fogom buzerálni. Mire nem elég alapon ez a vga? Másik Bios nem fog csodát művelni, pláne, ha nem is a kártyához készült. Persze, hogy a játékok, meg a benchmarkok alatt is hibázik a kártya, és jobban melegszik a plusz fesz-től...
-
omikron23
senior tag
válasz
ricshard444 #18701 üzenetére
Ide regisztráld be, majd kapsz egy e-mail-t... Akkor kiderül...
-
omikron23
senior tag
válasz
Hoorus #18635 üzenetére
Ezen pár napja én is elgondolkodtam...
Nem egyszerű... bár én sokszor tele vagyok előítéletekkel egy-egy gyártót illetően, de néha előfordul, hogy pozitívan csalódok...
Nálam a választás most az XFX-re esett, de már arról is hallottam jót is, meg rosszat is... majd kiderül, hogy hogy választottam. -
omikron23
senior tag
válasz
ricshard444 #18616 üzenetére
Végre... a várva várt cikk... from ricshard444...
Gratula...
-
omikron23
senior tag
válasz
radi8tor #18513 üzenetére
Egy kolléga már vett ilyent, ő cicergésről nem számolt be... remélem én sem fogok
Túl sok tesztet nem találtam róla, vagy ami volt, az mind akkor készült, amikor kiadták... Azóta elég sokat fejlődtek a driverek. XFX-ből utoljára 285 GTX-em volt, azzal maximálisan meg voltam elégedve. Azon csodálkoztam, hogy alig van olyan webshop, ahol egyáltalán forgalmazzák ezeket a kártyákat...
-
omikron23
senior tag
Úgy néz ki, a közeljövőben 2 XFX 7970 BE, remélhetőleg boldog tulajdonosa leszek...
Ugye ez nem Boost-ol...
-
omikron23
senior tag
válasz
ricshard444 #10445 üzenetére
Ennyire optimalizálatlan a játék, vagy ilyen durvák az effektek???
-
omikron23
senior tag
válasz
titanium100 #10442 üzenetére
Nvidia-nál van, AMD hez is ha jól tudom fel lehet tenni a PhysX progit, és a proci tudja számolni a fizikát...
-
omikron23
senior tag
válasz
stormy8906 #10255 üzenetére
+1 Vapor-X...
Nekem Asus-om volt, de nagyon nagy volt a kártya, nem igazán fér el mellette más bővítőkártya...
-
omikron23
senior tag
válasz
titanium100 #9943 üzenetére
Itt a hirdetések közt azért akad 1-2 példény, és még nincs is 110.000...
-
omikron23
senior tag
válasz
Inkv1zítoR #9935 üzenetére
Nem lehet, hogy a kártyával van valami?
-
omikron23
senior tag
válasz
titanium100 #9911 üzenetére
Ha csak a teljesítményt nézed, akkor az újabb driverek miatt egyértelműen a 7970 a jobb, viszont amint látom, abból ref. hűtős kártyát választottál ami lehet, hogy terhelés alatt kicsit hangosabb lesz. Ha 680 és 7970 közt gondolkodnál, az már kicsit nehezebb lenne, mert azok inkább párban vannak teljesítmény szempontjából. Ott már játékfüggő, hogy melyik, hol teljesít jobban.
Szóval szerintem 7970, de én néznék egy nem ref. hűtős verziót belőle...SzlobiG: egy tuningolt proci mellé nem biztos hogy betenném a kis 850HX tápom mellé... Azért az az 550 W elrettentő, hacsak az illető nem dolgozik az E-on-nál, vagy nem lopja az áramot...
-
omikron23
senior tag
válasz
Motion_Blur #9909 üzenetére
Nekem egyedül a csavarhúzókészlet kellene a csomagból...
Nem minden játék van kibékülve a 2 GPU-val... Alacsonyabb felbontásokban, még az 580 is be tudta előzni. Ez azért elég gáz, de tudjuk be a kezdetleges drivereknek... -
omikron23
senior tag
Nem tartozik szorosan a témához... de mégis...
Powercolor HD 7990 Devil 13 6 GB -
omikron23
senior tag
válasz
ricshard444 #9900 üzenetére
Valami hasonlót vettem észre én is. Mondjuk általában a kevés garis, de olcsóbb kártyák fogynak jobban, amire több gari van, és ezért esetleg drágább, az más vevőréteget vonz...
-
omikron23
senior tag
válasz
daneeeeee #9818 üzenetére
Igen, eddig tiszta sor, de a tesztek alapján az olyan játékoknál, ahol a játékok a GCN architektútának kedveznek, ott a 79xx kártyák, sokkal jobbak. Az Nvidia logo-s játékoknál pedig a zöldek vannak előnyben, és ez már a mai játékokkal is így van.
Játékokban ilyen kártyákkal szeretek max. beállításokkal játszani, 1920x1080-ban...
BF3 pl. ultra beállításokkal nagyon szépen ment a 7970-en, de nagyon melegedett...A 680 kevesebbet fogyaszt, tehát nem is melegszik annyira...
Az a baj, hogy mindkét oldal mellett és ellen is szólnak érvek. Mivel hosszabb távara (nem 2-3 hónap) terveznék egy ilyen kaliberű kártyát, szeretném úgy érezni, hogy jól átgondoltam, és a legjobb döntést hoztam meg vásárláskor... de gondolom mindenki erre törekszik...
-
omikron23
senior tag
...ezek szerint senkinek nincs 7970 Lightning?
-
omikron23
senior tag
válasz
SVLaller #9807 üzenetére
Kissé szűkös volt a hely a házban (nem szellőzött át rendesen), és játék alatt a VRM a 100 fokot is simán elérte. A jobb szellőzés érdekében átpakoltam hangkártyát, venti szabályozó hátlapot is, de így meg csak az x8-as PCIE slotba került a kártya...
Írták a VRM-re, hogy nem egyedi dolog, és másnál is ennyi, meg kibír akár 150 fokot is, de sokallottam. -
omikron23
senior tag
válasz
ricshard444 #9803 üzenetére
Azt nagyon szépen megköszönöm...
Ezek szerint megérkezett a vetélytárs is a 7970 mellé???
-
omikron23
senior tag
válasz
ricshard444 #9800 üzenetére
Akkor privátban kérdezem...
Már egy jó ideje olvasom mindkét topikot, de még mindig döntésképtelen vagyok...daneeeeee: hosszabb távra keresem a "tökéletes partnert"
-
omikron23
senior tag
...ha már itt tartunk...
7970 Lightning, vagy 680 Lightning? Nekem most ez a legnagyobb dilemmám. A gtx árban kicsit húzósabb, a 7970 meg többet fogyaszt, és hangosabb is a hűtése... Esetleg valakinek tapasztalata valamelyikkel?
-
omikron23
senior tag
válasz
Stukker1987 #9543 üzenetére
...vagy csak más beállításokkal tesztelnek...
-
omikron23
senior tag
válasz
ricshard444 #9480 üzenetére
Én neeem... Ők igen...
-
omikron23
senior tag
válasz
Motion_Blur #9450 üzenetére
Köszi szépen...
-
omikron23
senior tag
Az Alpenföhn Peter vajon mennyire lenne jó megoldás? Bár elég borsos az ára, főleg, hogy még 2 ventilátort is kell mellé venni... Valakinek van vele tapasztalata?
-
omikron23
senior tag
válasz
Motion_Blur #9394 üzenetére
Az Asus kártyáknál, ha jól látom a "Bios kapcsoló" csak a display portokat buzerálja...
-
omikron23
senior tag
válasz
Motion_Blur #9279 üzenetére
-
omikron23
senior tag
válasz
szasanyi #9266 üzenetére
Nekem a hangkártya, nomeg a 3 slot hűtés miatt került a 2. PCIE slotba, de a játékoknál semmi lassulás... Viszont arra kíváncsi lennék, hogy másnál milyen eredményt mutat...
-
omikron23
senior tag
válasz
szasanyi #9262 üzenetére
Kattints a kis kérdőjelre, és ott a Start Render Test gombra...
Azért mutatja ennyinek, mert ha nincs terhelés alatt a kártya, akkor az energiagazdálkodás miatt mindent visszavesz alapjáratra...Motion_Blur: óóóó, yeah.... fuck, nálam is ugyanezt írja ki, mert nálam sem az 1. PCIE foglalatban van... De néztem Heaven benchmarkot, ott igazán nem vettem észre lassulást benne...
-
omikron23
senior tag
-
omikron23
senior tag
Ha jól tudom GTA IV-et 2008-ban adták ki... Azóta eltelt 4 év, akármilyen szarul optimalizált játék, azért azóta fejlődtek a hardverek
-
omikron23
senior tag
válasz
Forestgreen #9189 üzenetére
Nekem csak egy problémám van a HIS kártyáival... iszonyat bután néznek ki, bár az általad linkelt már az elmegy kategória...
Ezeknél már csak a Gigabyte Batman kártyái voltak rosszabbak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest