- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kockaharcos
senior tag
válasz intercooler #11488 üzenetére
Nem tudom mitől lehet, de azóta megoldódott gondolom
-
stranger28
addikt
válasz intercooler #11444 üzenetére
"Arról sajnos nincs információnk, hogy a 12.11-es Catalyst pontosan mikor ölt végleges formát. A verziószámból kiindulva valamikor novemberben, ám valószínű, hogy az AMD a Windows 8 megjelenésével párhuzamosan bedob a mélyvízbe egy béta állapotú meghajtót, melyre a vállalakozó kedvű felhasználók válthatnak, amíg a WHQL verzió meg nem jelenik."
26-án jön a win8, ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
válasz intercooler #10762 üzenetére
Batman,és mondjuk a Maffia2 is használja?? Kék halál nem volt nálad? Mindent úgy csináltál ahogy itt a leírásban van ( melyik patchet, nv drivert ,physx-t használod )?
-
ricshard444
veterán
válasz intercooler #10715 üzenetére
Már hányszor átbeszéltük,hogy ezek a mérések csak tippek...? Arról nem is beszélve,hogy miért lenne baj ha csak annyi memóriát enne? Unreal Engine-nek sosem nagy a gépigénye.
Vannak dolgok...
-
peterm711
aktív tag
válasz intercooler #10715 üzenetére
[link] Még nem próbáltam, de egy próbát megérhet. Holnap ha lesz időm megcsinálom.
-
ricshard444
veterán
válasz intercooler #10579 üzenetére
680 és 670 között 10% van,ráadásul a 670 kb ennyivel többet megy tuningban is.
De hát ha piros párti vagy akkor muszáj ilyenekhez fordulnodVannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz intercooler #10577 üzenetére
Ezért kiadni 35-40k-t hogy legyen Physx? Akkor inkább váltottál volna 1-1ben 670-re és még pénzt sem kell költened De hát tetudod
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz intercooler #10538 üzenetére
Nekem minimum GTS250-t ajánlottak,mert,hogy a 8800GT már nem elég komolyabb cuccokhoz De mivel írták,hogy sok a gond vele meg Crossfire mellett bebugol így kihagyom,pedig a Borderlands gyerekek... Gondolom ahhoz kell
Vannak dolgok...
-
SSJmeszes
senior tag
válasz intercooler #10526 üzenetére
Majd talán lesz víz is valamikor! Bár ez nem biztos!
( Csupa ufófej parádé van már itt!)
Flickr: flickr.com/photos/63962202@N05 | Insta: natural.sight
-
BullKoxa
őstag
válasz intercooler #10186 üzenetére
mit állítsak benne hogy úgy mutassa mint a képen .
-
peterm711
aktív tag
válasz intercooler #9611 üzenetére
Hát attól félek én is, hogy elvérzik szegény, de majd meglátjuk. Előző tulaj állitja, hogy elbirt egy gtx 590-el, igaz 2600k mellet, majd kiderül.
Backplate nincs, mert nem volt nekik, de nem is baj, valahogy kibirom nélküle
Lötyi pedig ez -
rankesz
veterán
válasz intercooler #9594 üzenetére
MI a gáz az EK blokkokkal?
-
Motion_Blur
félisten
válasz intercooler #9369 üzenetére
Most nézem hogy neked nem DC2-d van, szóval akkor nem tudsz segíteni ebben
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
Most megnéztem 12.7-es driverrel, azzal se megy.
GPU-Z, GPU-Tweak, MSI AB, HWInfo.
Légyszi nézd már meg hogy Nálad defaulton hogyan mutatják a feszt. Nekem pl. egyik se mutat 2D-ben 2D-s feszt (egyedül a GPU Observer Gadget ír 0.85V-t), HWInfo, GPU-Z is 1090mV-ot ír idle, ami terhelésre ledroppol 1075mV-ra.
MSI AB konkrétan 0 (nulla!) V-t ír ki a feszültséghez és monitorozni se tudja bármit állítok be.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Cybertrone
veterán
Ha megyen annyit alap feszen megveszem
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
jilian
addikt
válasz intercooler #9346 üzenetére
A hőfok hogyan alakult a végére?
43?? -
SVLaller
senior tag
válasz intercooler #9310 üzenetére
nekem biztonságosabb és szárazabb érzés hogy a gyártó által biztosított dolgokat használom és nem egy külső programmal babrálok bele a driver lelki világába. a proci dolgai is a biosban vannak fixálva, nem egy programban kattintgatok, pedig erre is lenne lehetőség.
mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)
-
Motion_Blur
félisten
válasz intercooler #9320 üzenetére
Your Uninstaller, és super mode.
jilian: ha hazaérek megnézem, működik igen
[ Szerkesztve ]
-
jilian
addikt
válasz intercooler #9310 üzenetére
-
jilian
addikt
válasz intercooler #9246 üzenetére
há nehommá itten nekem fordítva legyen fünn!!Mingyá lekapom 'oszt tolok egyet. pill.
-
jilian
addikt
válasz intercooler #9237 üzenetére
Fúúú, volt vele bütykölés a tiedet nézegettem, hogy úgyis úgy áll az enyém is??
Jelenleg 29 fokot mutat a szenzor.
Mivel ízzasszam meg gyorsban 1et? -
ÁdiBá
veterán
válasz intercooler #9212 üzenetére
Jól néz ki.
Kicsit fura a formája. Egyedül az LCD kijelzőt hiányolom róla, amin én is a gép adatait szoktam néha követni.
Nekem is hasonló van, ennyire nem csicsás.
Jelenleg G19-el hajtom a játékokat.ÁdiBá
-
törölt tag
válasz intercooler #9207 üzenetére
Jó lett nagyon, szépen mutat
-
ricshard444
veterán
A bill gombjainak színe állítható? És mennyire könnyen járnak a gombok?
Am szép gépVannak dolgok...
-
nagyúr
Nagyon jól néz ki meg kell hagyni
-
-
ÁdiBá
veterán
válasz intercooler #9146 üzenetére
Szerintem nem.
Talán 3770K. A jelenlegi i7 processzorod is mindenhova bőven sok úgy mond.
Játékok miatt meg pláne nem éri meg több tízezreket a platform váltás.
Akkor inkább valami nagyon gyors SSD ha az nincs.ÁdiBá
-
peterm711
aktív tag
válasz intercooler #9142 üzenetére
Szép, jövőhéten én is cserélem a refhűtést egy ugyanilyen blokkra
-
Petyyyyy
addikt
válasz intercooler #9142 üzenetére
Pöpec a cucc! Én tuti nem bírnám ki holnapig...
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
nagyúr
válasz intercooler #9079 üzenetére
Másik kábellal próbáld meg, nekem a DVI-on volt ilyen amikor meg volt törve a vezeték.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
senior tag
válasz intercooler #8305 üzenetére
nem nem az hanem ez [link]
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) Thermal Grizzly E► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Dominator DDR-5 32GB/7200 CL34 ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
Löncsi
őstag
válasz intercooler #8302 üzenetére
ENB mod => lecseréli a megvilágítási modelt/driver működést, így jobb grafikát tudsz elérni. (ilyen kaliberű kártyához alap dolog felrakni).
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
daneeeeee
aktív tag
válasz intercooler #8302 üzenetére
Hello!
ezt olvasd el az ott leírtak nekem beváltak és működik a játék modok nélkül is. Angolul van (de modjuk rövid és tömör is) remélem nem baj.
-
senior tag
válasz intercooler #8299 üzenetére
Működik a GTA4 csak érteni kell egy ENB felraksz és felismeri a memoriátad ha nem akkor nem is fogja
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) Thermal Grizzly E► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Dominator DDR-5 32GB/7200 CL34 ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz intercooler #8299 üzenetére
Nem tudom, hogy a motor hogyan működik ebben a formában. Azzal, hogy a korlátokat kikapcsoltuk lehet, hogy az automatizált beállításokat maximumra rakta, amiket mondjuk a HD 5870-en nem biztos, hogy megtett, sőt 1 GB RAM-mal sanszos, hogy nem.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz intercooler #8297 üzenetére
Akkor ennyi. Mondjuk ezeket a Rockstarnak azért illene javítani.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz intercooler #8295 üzenetére
Kipróbáltad, hogy a commandline.txt-be csak az -availablevidmem 3.0 parancsot írod?
Vagy ha steam-es, akkor GTA4 tulajdonságainál Launch Options->Add: -nomemrestrict -norestrictions
[ Szerkesztve ]
-
Xmister
senior tag
válasz intercooler #8291 üzenetére
Ha nem működik, akkor az asztalon írd át a parancsikon céljának végét erre: \Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" -norestrictions
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz intercooler #8291 üzenetére
Elvileg nem kell. A többit automatizálja. Bár nem tudom, hogy miképp dolgozik ez a motor, ha nem ismeri fel a hardvert.
A Rockstar már egy ideje leállt a GTA4 támogatásával. Ez nem lenne baj, ha nem jönnének új hardverek.
Esetleg próbáld meg a játék újratelepítését, mert lehet, hogy a régi beállítások maradtak meg a régi VGA-tól.Esetleg írd bele ezt: -availablevidmem 3.0 ... ez egy fontos parancs. Vagy legyen benne a -nomemrestrict és a -norestrictions. Ha ez előbbi parancs nem működik. Több ötletem nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz intercooler #8289 üzenetére
Nem ismeri fel a játék az új kártyákat. Ezt a Rockstarnak már írták, de nem fogják javítani. Még az Intel is boxol velük, hogy nem fut az Ivy Brdige IGP-jén, de azt sem fogják javítani.
Hozz létre a játék könyvtárában egy commandline.txt fájt, és ezek a parancsok azok, amikkel állítgatni lehet a grafikát.
Tools
-benchmark: Runs the benchmark tool and immediately exits game.
-help: Display list of all command line options
Graphics
-renderquality: Set the render quality of the game. (0-4)
-shadowdensity: Set the shadow density of the game. (0-16)
-texturequality: Set the texture quality of the game. (0-2)
-viewdistance: Set the view distance of the game (0-99)
-detailquality: Set the detail quality of the game. (0-99)
-novblank: Disable wait for vblank (No Vsync)
-norestrictions: Do not limit graphics settings
-width: Set width of main render window (default is 800)
-height: Set height of main render window (default is 600)
-safemode: Run the graphics in the lowest setting possible
-frameLimit: Limit frame to interval of refresh rate (ex If refreshrate is 60HZ frameLimit 1 = Locks down to 60HZ)
-refreshrate: Set the refresh rate of main render window Warning - Monitor must support (ex. refreshrate 60)
-fullscreen: Force fullscreen mode
-windowed: Force windowed mode
-availablevidmem: Set amount of physical Video Memory(ex. availablevidmem 0.9)
-percentvidmem: Percentage of video memory to make available to GTA
Audio
-fullspecaudio: Force high-end CPU audio footprint
-minspecaudio: Force low-end CPU audio footprint
System
-noprecache: Disable precache of resources
-nomemrestrict: Disable memory restrictionsEgyszerűen csak irkáld be a parancsokat a txt-be ... pl.:
-noprecache
-nomemrestrict
-width 1920
-height 1080
-texturequality 2és a többit így.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz intercooler #8226 üzenetére
ááááááááááááá... igen, valószínűleg mínusz 1GB-nak látja a kártyádat, ehhez képest még nagylelkű, hogy 12x10-ben enged
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
válasz intercooler #8203 üzenetére
Bölcs tanácsokat adni könnyű... Végrehajtani azokat... no, az már időt rabló tevékenység.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
nagyúr
válasz intercooler #8200 üzenetére
nekem is csinált már ilyet a grid (ráadásul nem is tört ), akkor egy játék reinstall segített.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
ricshard444
veterán
válasz intercooler #8200 üzenetére
Úgyemlékszem itt annó GTX295el nemlehetett állítani,de letöröltem majd 1 év múlva másik vga-val már jóvolt
Vannak dolgok...
-
Cybertrone
veterán
válasz intercooler #8196 üzenetére
Keparanyt allitottal?
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
válasz intercooler #8194 üzenetére
Azzal próbálkoztál, hogy letakarítod a játékot (registry-ből is), és nulláról újrapakolod?
-
MPowerPH
félisten
válasz intercooler #8196 üzenetére
Ez hatalmas. Ilyet még nem hallottam. Fogalmam sincs, töröld le a driver-t sweeper -el, és mehet föl a 12.6-os. Pucold ki a gépet rendesen, mielőtt felteszed.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz intercooler #8192 üzenetére
Ilyenről még nem is hallottam. Még ha tört is, jónak kellene lennie. CFG -t nézted?(már ha van, nem tudom, én soha nem játszottam vele)
Akkor próbáld meg a 12.6-os driverrel.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
válasz intercooler #8192 üzenetére
Más játéknál nincs gond?
-
MPowerPH
félisten
válasz intercooler #8188 üzenetére
Akkor ez a game hibája lesz... Főleg ha máshol jó. Eredeti?
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
ricshard444
veterán
válasz intercooler #8188 üzenetére
Szíved mélyén teis tudod...a 7970 túl modern ahhoz a játékhoz
Vannak dolgok...
-
Sontir Fel
őstag
válasz intercooler #7395 üzenetére
Asszem lattam, hogy melyik hirdetest nezted ki. Igy hogy ipon garis, szerintem megeri azt a plussz 10 penzt Folrg most amig nem dragulnak a cuccok... allitolag megint kozeledik a 320as euro. Ami most 110k nem sokara 120 lesz
[ Szerkesztve ]
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Sontir Fel
őstag
válasz intercooler #7393 üzenetére
Akkor ez esetben szerintem nem tudsz hibazni vele. Nem tudom, hogy ez mennyiben ter el a reftol, ha elter, de igy a nagy melegben az 1200/1575hoz mar komolyan kell csavarni a ventin, ha 80 fok alatt akarod tartani. En most levettem feszultseget es csak 1115/1575on jaratom, igy 80 fokos gyari venti vezerles mellett.
-
Sontir Fel
őstag
válasz intercooler #7391 üzenetére
Attol fugg szerintem, hogy mennyiert veszed. 100k-ert van itt a forumon elado kartya.