Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
YellowFlash #31667 üzenetére
Itt nézegess utána. Elsőre azt mondanám, hogy driver. Windows eseménynapló mit mond?
-
Dealer95
őstag
válasz
YellowFlash #31664 üzenetére
Alap órajeleken megy a rendszer?
-
Steve198310
őstag
válasz
YellowFlash #31664 üzenetére
Szia!
Több adat kéne: táp
lap
driver-ekcsak mert nem úgy nézki mintha havi baj lenne de. De futtas le egy rendszer ram tesztet.
stb -
lowzor
veterán
válasz
YellowFlash #15458 üzenetére
ennyi
nincsmit, örülök, hogy műkszik -
lowzor
veterán
válasz
YellowFlash #15432 üzenetére
Nekem egyszer volt ugyanilyen gondom és az oldotta meg, hogy megkellet cserélni a tápcsatlakozókat. Próbáld meg, nálad is hátha
-
ZozzHUN
addikt
válasz
YellowFlash #15432 üzenetére
Akkor tanulj, ne játsz
-
válasz
YellowFlash #15429 üzenetére
Általában ha hibás a VGA akkor már gép bekapcsolás után ki sípolja a BIOS, és a win el sem kezd betölteni.. de ettől még lehet rossz a VGA, de én meg próbálnám a VGA -t egy másik gépben is mielőtt gariba indítom!
-
RMZ250
senior tag
válasz
YellowFlash #15425 üzenetére
Lehet hülyeséget beszélek de nem lehet, hogy a másik DVI-ra küldi a jelet. Nincs a Tv is rákötve? Nálam egyszer valahogy összekeveredett valami és a Tv-n indult a kép, jelenség ugyan az. Indul a gép hang alapján minden rendben mégis fekete a monitor. Agyalok, hogy mi a fasz lehet........mondom meg nézem már a Tv-n mi van. Hát ott volt az asztal
-
Attix82
addikt
válasz
YellowFlash #15425 üzenetére
Akkor VGA nem jó.
-
zserbox
őstag
válasz
YellowFlash #15422 üzenetére
tápot adtál a kártyának?
-
Attix82
addikt
válasz
YellowFlash #15422 üzenetére
Lehet látni / észlelni, hogy betölt a windows? Tölt a HDD? Mert ha igen akkor a VGA a ludas.
-
zolisx4
őstag
válasz
YellowFlash #15087 üzenetére
Szia !
Szerintem még igy szem szabad általánosítani ,nekem 7850 van igaz de nekem működik rendesen eddig,hiába emeltem az órajelet ,és játszottam főleg a dirt showdown és Borderlands 2 vel nem jött elő a hiba , és van itt pár embernek akikek nincs baja a kártyájának ,de igazából a kereső szinte minden típusra kihozza a hibát .
Pár nappal ezelőtt kérdeztem már itt hogy pontosan be lehet e határolni a hibás darabokat de úgy néz ki hogy nem .Én megvenném .nem gondolkoznák rajta hiszen bármelyiknél előjöhet .Vagy nem . -
válasz
YellowFlash #14637 üzenetére
2, Nem kell megijedni ha a VGA -n MiniDP van, létezik MiniDP to DP kábel meg van simán átalakító adapter, sapphire karikhoz gyárilag adnak (jobb alsó sarok) ha már van normál DP kábeled
3, Tápból ha nem fontos a moduláris akkor jelenleg Ár/Érték bajnok FSP 700-50ARN vagy ha kell a moduláris TX550M -et venném, de ha picit feljebb mész árban SeaSonic G550. Gold -ot venném
-
fenergie84
addikt
válasz
Ez kell neked: [link]
Egyébként a kártya hossza ~28cm körül van
-
Gabás
addikt
válasz
mert az a webshop valszeg a V2-es verziót árulja, amit érdemesebb is megvenni, jobb is, olcsóbb is
-
fenergie84
addikt
válasz
1, Nem fagy, legalább is nálam nem,
2, Az enyémen normál méretű Dp van, nem a kicsi,
3, Egy normális minőségi táp 450 W-től felfelé bőven jó neki (corsair pl, nekem ez a favorit), Nekem is i5 750 van, 4ghz-en kihajtja a kártyát úgy, h még tartalék is van a prociban (fullHD-ban)
4, Nem tudom, h befér-e, meg kellene mérned
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest