Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
vpeti88 #49625 üzenetére
Az összes VRAM-ra rálógott vagy csak a GPU fölött lévő 4-re? Mert nekem ezen kívül még van a GPU jobb oldalán is 4db úgy 2 centi távolságra. Na azokon nem volt semmi, csak úgy álltak a kereszthuzatban. Meg a többi cuccon se volt semmi a közelében. Én most azokat is teletűzdeltem sütikkel... meglepően jól ragad a hővezető paszta
Illetve azt vettem észre hogy most már nem érzékeli a fordulatszámot RPM-ben, csak %-ot ír ki. Minden esetre ennek a ventinek a max RPM értéke 1500 lehet, míg az előzőnek 25%-on volt 1800. Hétvégén csinálok egy hosszú játéktesztet, úgy mennyire melegszik a gépezet.
Tudtok ajánlani egy jó programot amivel tudom nézni a játék közbeni CPU-GPU tevékenységet, hőmérsékleti értékekkel együtt? Ezt grafikon szerűen megjelenítve hogy lássam mikor mennyire melegedett a szerkezet. Olyat tudok ami min-max értékeket dob elém, de abból nem derül ki mikor volt max és mikor volt min.
-
SaGaIn
senior tag
válasz
vpeti88 #49625 üzenetére
igen direkt a maxok mert játszottam egy 2 órát és közbe hagytam menni a gpuzt és kilépés után csináltam screent azért alacsony a core és mem seb, (1120 @ 5400)
De ezek a gyári beállítások. nem nyúltam hozzá... a venti szabályzás is auton van!
Csak nem hagyja megsülni magát, vagy igen?A legújabb gyári bios van benn.
Ez egy ASUS R9 270x DC2 Top...
persze lehet a gpuz mér rosszul
megnézem majd az asus gpu tweakerel is hátha a gpuz mér rosszul.
Írt már ki 198 fokot is a VRM temp1 -re de utána hirtelen lement 55 fokra...
Szerintem mérési hiba a 198 fok mert már rég meghalt volna nem?
-
Steve198310
őstag
válasz
vpeti88 #49404 üzenetére
Ezek a csíkozások a memória végét jelzik. Bár ez nem nagyon értem ,hogy jön vissza a kép mert ilyenkor nem szokott hanem úgy marad.
Garanciás csere.
A VRAM nem bírja a gyári órajelet. Elő ferdül. Esetleg csökkentsd TRIXX el a VRAM órajelét olyan 1200 ra.
De ez akkor is garanciális marad. Vidd vissza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- PlayStation 1 / 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest