Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vpeti88
csendes tag
Fölülről néztem és a GPU mellett 4-re biztos, a többit nem tudom, most meg már megnézni se tudom....
Nem tudom, hogy más nézte-e akinek Dual-X-e van, ha jól tudom nekem volt a legfiatalabb és lehet erre is utólag tervezték rá.
Utána néztem, ezt találtam:
Itt több kép van: [link] Nem tudtam kihámozni, hogy 270-é vagy a 270X-é de ha a kisebbnek van akkor elvileg evidens lenne a nagyobbnak is így csinálni.@SaGaIn: Lehet mérési hiba, mert szerintem akkora hőfoknál már erős károsodás lehet, illetve még füst is...
-
CirrMee
addikt
>Az mennyire normális dolog hogy egyszerű netezés (mondjuk PH) közben az R9 270 GPU hűmérséklete 27 fok de a ventillátor az 1740RPM-el süvít? Netek pékeken 25 fok körül még csak 800-900RPM-eket lehet látni
Fogalmunk sincs melyik gyártóéval szórakozol éppen, bár mindenképpen soknak tűnik az érték.
Fabrikálni lehet rajta. Alap esetben használd az AfterBurner -t, viszont ha elég bátor vagy, akár a kártya BIOS -át is meghegesztheted egy editorral.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Direkt max értékek?