Hirdetés
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
vpeti88
csendes tag
Fölülről néztem és a GPU mellett 4-re biztos, a többit nem tudom, most meg már megnézni se tudom....
Nem tudom, hogy más nézte-e akinek Dual-X-e van, ha jól tudom nekem volt a legfiatalabb és lehet erre is utólag tervezték rá.
Utána néztem, ezt találtam:
Itt több kép van: [link] Nem tudtam kihámozni, hogy 270-é vagy a 270X-é de ha a kisebbnek van akkor elvileg evidens lenne a nagyobbnak is így csinálni.@SaGaIn: Lehet mérési hiba, mert szerintem akkora hőfoknál már erős károsodás lehet, illetve még füst is...
-
CirrMee
addikt
>Az mennyire normális dolog hogy egyszerű netezés (mondjuk PH) közben az R9 270 GPU hűmérséklete 27 fok de a ventillátor az 1740RPM-el süvít? Netek pékeken 25 fok körül még csak 800-900RPM-eket lehet látni
Fogalmunk sincs melyik gyártóéval szórakozol éppen, bár mindenképpen soknak tűnik az érték.
Fabrikálni lehet rajta. Alap esetben használd az AfterBurner -t, viszont ha elég bátor vagy, akár a kártya BIOS -át is meghegesztheted egy editorral.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Android dual SIM okostelefonok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest