Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Felőlem lefikázhatod,
de az én véleményemet is enged meg hogy leírjam : szerintem nagyszerű játék, gyönyörű graffal.... nem egyszer vittem már végig.Ami az adatokat illeti. Én nem fogok belemmeni veled anno intel vs. AMD vitába,
mert személyes tapasztalatom van a dologról, vagyis Phenom II X4-ről váltottam I5 2500K-ra és érdekes módon a crysis2-ben a 6950 teljesen ki lett hajtva....de tudnék még neked egy pár olyan játékot mondani, ahol szintén procilimites voltam az X4-el, már a 6950 alatt is. De ha te is ugyan ezt a váltást megcsináltad, akkor beszélgethetünk a dologról...ellenkező esetben szerintem ne erőltesd a dolgokat 
Új hozzászólás Aktív témák
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Androidos fejegységek
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Windows 11
- További aktív témák...
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- Gigabyte GTX 1660 TI OC 6GB
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- XFX RX 7900 XTX SPEEDSTER MERC 310 24GB BLACK EDITION - 3 év Alza Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de az én véleményemet is enged meg hogy leírjam : szerintem nagyszerű játék, gyönyörű graffal.... nem egyszer vittem már végig.
mert személyes tapasztalatom van a dologról, vagyis Phenom II X4-ről váltottam I5 2500K-ra és érdekes módon a crysis2-ben a 6950 teljesen ki lett hajtva....de tudnék még neked egy pár olyan játékot mondani, ahol szintén procilimites voltam az X4-el, már a 6950 alatt is. De ha te is ugyan ezt a váltást megcsináltad, akkor beszélgethetünk a dologról...ellenkező esetben szerintem ne erőltesd a dolgokat