Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAID
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
katt777 #53018 üzenetére
jaja, megvettem
Ami 1440-ben ment low-on, az most 1920-ban maxon
De ismerős, az kiakasztott ma rendesen... kezdte azzal, drágán vettem, annyiért már boltból újonnan kapok R9 290X kártyát is...aztán meg akarta nekem magyarázni, hogy a régi kártyámmal nem megy úgy a játék amit mondok, és amit tapasztalok. Mert ő jobban tudja, mert ismeri a kártyát és annyit nem megy, az nem számít, hogy én használom, meg játszok vele, ő akkor is jobban tudja
de amivel végkép kiakasztott, ot is hagytam a fenébe, hogy attól hogy a felbontást felveszed 1920-ra még nem fullhd-ban játszol. Ahhoz hogy fullhd-ban játsszál be kell kapcsolnod az élsimítást!!! Mert anélkül csak fele akkora felbontás van, csak a monitor skálázza fel a felbontásodat fullhd hatásúra a váltottsoros és oszlopos!!! képmegjelenítés miatt!!!!vagy ilyesmi, mert itt kizsibbadt az agyam, és többi hülyeséget már nem is bírta feldolgozni...
-
betegphiu
senior tag
válasz
katt777 #53018 üzenetére
nem mondod,hogy a 7870-est az fx 6300 nem hajtja ki?
lehet nem jól fogalmaztam. pl CSGO-ban megvan az fps stabilan,nem dropolgat.
böngésző szokott belassulgatni,windows media player lejátszás közben szaggat,ha egyáltalán elindul az mp3.
új windows van pedig ssd-n achi módban -
Balancee
aktív tag
válasz
katt777 #53018 üzenetére
Egy húron peng az agyunk
Tegnap újra raktam a gépem most w8.1 van rajta. Pont ebből az elgondolásból amit a jelenlegi hsz-edben is levezettél. Jelenleg szűz még a gép, mert driver-ezés és Windows frissítések valamit alap progikon( firefox,utorrent,aida,vlc..stb) kívül semmi nincs még rajta. Alcoholt felrakom a tanácsodra és ha bármi hibát tapasztalok úgy is írok
Új hozzászólás Aktív témák
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- DEll G15 5530
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest