Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Ezért nem értettem én sem. A lapátok jóval túllognak a hűtőlamellákon, tehát gyakorlatilag van egy csomo kiltöltetlen rész amire szimán lehetett volna még húzni pár disszipáltató lamellát ezzel is megnövelve a hűtőbordázás felüleltét ha már ekkora légkeverő került rá. Számomra iszonyat fontos a halk gép mert utálom ha zaj jön ki a dobozból. Bár most a tápom csinálja csak az egyedüli cirkuszt mert az hangos, de majd idővel talán azzal is tudok valamit kezdeni. Direkt megnéztem egy képen 50A.s
Venti van rajta. Na az már kisebb tornádót is tud kreálni, nem hiszem hogy ekkora hűtés kéne egy sima 750W os GX tápegységre. Amúgy nincs hibája félre ne értsetek de ez akkor is vicc hogy a gyártók hogy leszarják az emberi igényeket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fotók, videók mobillal
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Venti van rajta. Na az már kisebb tornádót is tud kreálni, nem hiszem hogy ekkora hűtés kéne egy sima 750W os GX tápegységre. Amúgy nincs hibája félre ne értsetek de ez akkor is vicc hogy a gyártók hogy leszarják az emberi igényeket.