Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Steve198310 #34686 üzenetére

Hát pedig a HDMI/DVI/DSUB port az generációk óta ugyanúgy működik a VGA-kban, nemcsak a 7970-en és a 7850-en.

Azt nem egészen értem, miért lenne lassabb a DSUB a DVI-nél? Tanultam analóg és digitális jelátvitelt, és nem ezen múlik. :N Persze, lehet, egyes monitorokon késik a DVI-hoz képest a lassú elektronika miatt, de még ezt sehol sem tapasztaltam. Azon kár vitát nyitni, hogy képminőségre jobb a digitális átvitel, azaz DVI, HDMI vagy DP, ez tény, de nem erről beszélgettünk most.

A monitorom kár szidnod, Dell U2312HM, nem egy gagyi darab, kifejezetten gyors elektronikájú monitor, alacsony késleltetéssel. ;) Viszont amikor benn volt a gépben a 7950-em is a 7970 mellett valahogy be kellett kössem a két kártyát, és ezért nem volt kedvem DP kábelt venni többezerért, DVI bemenet pedig csak egy van a monitoron. :P Megjegyzem, kitűnő képminősége volt a DSUB-nak is, persze, normális kábelt használtam hozzá, nem a mai cérna vékonyságú árnyékolásilag értékelhetetlen vackot. ;)

Az FPS pedig a 7970-en is FPS, és a 7850-en is. Mindkettőn a mérés állapítja meg, lassult-e a sebesség, avagy sem. Azt ne írd, hogy a csatoló sebsségéről beszéltél, nem a VGA-ról, mert azt írtad, csak pár FPS-t vesztettél analógon.... :DD

Új hozzászólás Aktív témák