- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Steve198310
üzenetére
Hát pedig a HDMI/DVI/DSUB port az generációk óta ugyanúgy működik a VGA-kban, nemcsak a 7970-en és a 7850-en.
Azt nem egészen értem, miért lenne lassabb a DSUB a DVI-nél? Tanultam analóg és digitális jelátvitelt, és nem ezen múlik.
Persze, lehet, egyes monitorokon késik a DVI-hoz képest a lassú elektronika miatt, de még ezt sehol sem tapasztaltam. Azon kár vitát nyitni, hogy képminőségre jobb a digitális átvitel, azaz DVI, HDMI vagy DP, ez tény, de nem erről beszélgettünk most.A monitorom kár szidnod, Dell U2312HM, nem egy gagyi darab, kifejezetten gyors elektronikájú monitor, alacsony késleltetéssel.
Viszont amikor benn volt a gépben a 7950-em is a 7970 mellett valahogy be kellett kössem a két kártyát, és ezért nem volt kedvem DP kábelt venni többezerért, DVI bemenet pedig csak egy van a monitoron.
Megjegyzem, kitűnő képminősége volt a DSUB-nak is, persze, normális kábelt használtam hozzá, nem a mai cérna vékonyságú árnyékolásilag értékelhetetlen vackot. 
Az FPS pedig a 7970-en is FPS, és a 7850-en is. Mindkettőn a mérés állapítja meg, lassult-e a sebesség, avagy sem. Azt ne írd, hogy a csatoló sebsségéről beszéltél, nem a VGA-ról, mert azt írtad, csak pár FPS-t vesztettél analógon....

Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GTX 1050TI OC
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- Manli GeForce RTX 4070 Ti Super 16GB Nebula Twin - Garancia 2027.08.16.
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- Lenovo TAB M11 tablet
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Persze, lehet, egyes monitorokon késik a DVI-hoz képest a lassú elektronika miatt, de még ezt sehol sem tapasztaltam. Azon kár vitát nyitni, hogy képminőségre jobb a digitális átvitel, azaz DVI, HDMI vagy DP, ez tény, de nem erről beszélgettünk most.
Viszont amikor benn volt a gépben a 7950-em is a 7970 mellett valahogy be kellett kössem a két kártyát, és ezért nem volt kedvem DP kábelt venni többezerért, DVI bemenet pedig csak egy van a monitoron.
Megjegyzem, kitűnő képminősége volt a DSUB-nak is, persze, normális kábelt használtam hozzá, nem a mai cérna vékonyságú árnyékolásilag értékelhetetlen vackot.