- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Léghűtés topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszaa
őstag
válasz
belinho
üzenetére
Felesleges hajtogatni a beállításokat, mert már több oldal óta csak erről van szó, mi sem ma kezdtük.

8320 4,4 Ghz-en 1920×1200-ba az én esetembe, mikor nálam volt a kártya nem hiszem limitáló tényező lett volna bf3-ban /64fős metro/ (ultra, 4× msaa) , több programmal megnéztem.. nem ment 925 alá.
-
katt777
félisten
válasz
belinho
üzenetére
Na, már vártam, mikor jön elő ez a "nincs kihajtva" c. marhaság, már megbocsáss. Simán kihajtom ebben a felbontásban a VGA-t még leszabályozott A10-zel is (4GHz-en megy a proci). Ami a szép, hogy még DX9-ben is, ha van HDR. Mindig mulatok azokon a netes írásokon, amelyek meggyőzni próbálnak arról, hogy 4.7GHz-en hajtott i5 v. i7 kell egy HD7870 kaliberű VGA alá. Még csúcskártyák alá sem kell.
Azért cáfolod magad, mert azt írod, hogy a többi program rosszul mutat, ergo ha az AB azt mutatja, amit a többi, az is rossz. Egyszerű logika. Nálam pont az AB-ben van a hiba, a feszeket kerekíti, a RAM órajeleknek meg a közelében sem jár. 2D-ben sok, 3D-ben meg kevés, amit mutat. Ha viszont hiszel az AB-nek, akkor azt is el kellene fogadnod, hogy NEM esik be az órajel 925MHz alá 0% PL mellett. -20%-ra kell tennem, hogy megtegye, még -10-en sem nagyon potyog. Egyszerűen jó a Sapphire vezérlése, ez a titok.
1100/1700-on is elég +10%, felette már +20 kell, no de odaáig nem hajtom a karit, mert fölöslegesnek tartok +0,1V-ot +50MHz GPU sebességért.
Rypejakten: Konkrétan írtam többX.

Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest