Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszaa
őstag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Szerintem is az, tisztába vagyok a dolgokkal és követem folyamatosan napi szinten. Már írtam, hogy kérdés nélkül megvenném a PS4-et megjelenéskor, ha megjelenne rá az említett gta5
, pc-s portra meg nem fogok fél évet várni, ezentúl nem nagyon érint a dolog, mert más címeket nem is nagyon vennék meg rá esetleg az exklúzív tartalmakon kívül.Utána meg még mindig el lehet adni, mivel 3. generációst, garanciásan tervezem venni újonnan.
Konfig megmarad és visszatérek egy új vga-val később, ha már lesz pc-s port.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, pc-s portra meg nem fogok fél évet várni, ezentúl nem nagyon érint a dolog, mert más címeket nem is nagyon vennék meg rá esetleg az exklúzív tartalmakon kívül.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)