Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
soultrapp #10767 üzenetére
Mivel a limitesseget mindig csak adott osszeallitasra vonatkoztatva lehet vizsgalni, igy lenyegtelen, hogy nagyobb dgpu eseten akar lehetne az adott cpu a limitalo tenyezo. Ergo ha egy adott osszeallitasnal a dgpu kihasznaltsaga a 9X%-os tartomanyban mozog mikozben a cpue meg a 80% kornyeken, akkor szo sincsen (hiszen a cpu teljesitmenyenek kozel otode meg ott hever talomban). Sot, az ilyen eseteknel kifejezetten jol osszeparositott hw lemekrol van szo, hiszen mindket elem teljesitmenye sem feleslegesen tulmeretezett a masikhoz viszonyitva. Termeszetesen a limitesseg kerdesevel csak ertelmesen megirt kodok eseteben erdemes foglalkozni...
-
-
Repsol600
addikt
-
Alpachino
veterán
-
lowzor
veterán
válasz
soultrapp #10399 üzenetére
12.11-el alapon 20%-al erősebb a 7850 és még +35-40% erőtartalék bennevan.
Amit a képen látsz félrevezetés, mert egy régi driverrel lévő 7850 teszt és egy új driveres 7870 teszt van rajta.
Viszont a 7870 tényleg nagyobb előrelépés lenne, ha csak 5k-t kéne ráfizetni, akkor azt vedd. -
válasz
soultrapp #10389 üzenetére
jó a 3.as is csak becsúszott egy oda nem illő karakter a linkbe
********************************************************************************
Repsol600 nem hinném hogy a GPU Tweak hibája egyébként ajánlatos engedélyezni CCC -ben az OverDrrive -ot hogy még hatékonyabban tudjon működni!
Ez alatt azt értem ha engedélyezve van(ccc OverDrive) és állítasz benne(gpu tweak) feszt,órajeleket(gpu,ram) és power limitet, azt megfogja jegyezni gép teljes kikapcsolása után is a beállított GPU feszt isés nem kell hogy elindítsd hozzá a gpu tweak -et egyszer beállítod és többet nem kell indítani
gondolom a legfrissebb 2.2.9.6 verziót használod ha nem érdemes frissíteni
-
-
válasz
soultrapp #10371 üzenetére
seederking kolléga x4 955@3800MHz en használja és állítólag sokkal jobban megy neki a 70.es nagytesó mint az előd 50 es.
Ha neked megy ~4.gigát OC -ben a CPU -d nálad se lenne nagy gond a kihajtsa -e? téma sz.tem cseréld le rosszabbul nem fog menni és leginkább min FPS be leszel sokkal jobb
-
Pocok77
tag
válasz
soultrapp #9894 üzenetére
Hali már írták de leírom én is. Nekem péntek este óta van meg a kari. 50% ig semmi hangja azután 1 kis zaj már hallható de ez is egyéntől függ ki hogy reagál rá. A régi Asus HD6970 (ref) től még mindig sokkal halkabb
A venti fordulatot ne nézd mert még össze vissza volt nekem kuszálva minden
-
kovsol
titán
válasz
soultrapp #9894 üzenetére
Maxos tuninggal 60-65 fok környékére megy fel 45% venti fordulat mellett. Nálam itt még nem hangos és a gépemből se hallatszik ki a hangja. Mondjuk mérni nem tudom és összehasonlítani se másik kártyákkal, de az biztos, hogy a régebbi vtx3d 6850 x-edition kártyámnál azonos fordulaton halkabb.
Amivel még teljesen stabil az enyém 1235/1465. 1150/1450@1,15V ami pl egy tökéletesen jó 24/7 beállítás nálam, de a tuning nem garancia. Alapfesze 1,138V Ezzel még 1100 -t viszi.Amúgy az a 74 fok az teljesen normális a mostani kártyádnak. Egyszerűen nem értem ezt a hőfok hajhászást, mikor a régi hd3870 kártyáim lazán 90+ fokot nyaldosták, alapjáraton volt 45 és évekig üzemeltek hibamentesen... VGA kártyát nem kell félteni a megsüléstől. Én kipróbáltam, hogy 30 fokra fixáltam a ventilátort akkor se ment 70-72 fok fölé játékban, és hangja nulla.
-
-
JasonD
aktív tag
válasz
soultrapp #8527 üzenetére
Parancsolj: [DroiDMester kolléga hozzászólása]
-
synthattik
aktív tag
válasz
soultrapp #8124 üzenetére
Ahogy itt előttem mondták cseréld le simán,legfeljebb később raksz majd bele 1 combosabb procit,meg amelyik játék tudja használni a több szálat ott nem hiszem ,hogy 4ghz-en olyan sokat hagyna benne.
Nem szabad olyan sokáig gondolkozni,mert majd elviszik előled,akkor meg azért fog enni a méreg.
Ha van rá keret hajrá!!!! -
lowzor
veterán
válasz
soultrapp #8124 üzenetére
Jó drágán vetted azt a procit. Én 43-ér vettem i5 2400-at decemberben. És 35-ér még lehet, hogy el lehetne adni, mert van rá több, mint 2 év kisker gari és a boltban is 45 körül lehet kapni újonnan. De most leakarom cserélni 2600K-ra nem sokára, mert BF3-ban limites az új driverrel
(#8125) Repsol600:
A 7850 erősebb az új driverrel alapórajelen, mint a 6970. És még van benne 35-40% erőtartalék. Új szériánál inkább 35.
-
-
válasz
soultrapp #7619 üzenetére
1, The Witcher 2 létezik magyar feliratos verziója is
-
kovsol
titán
válasz
soultrapp #6980 üzenetére
Nekem is extreme 3 van amd alá itthon. Nem volt gond 4Ghz 1,275V. H50 hűtötte azt is. Most ehhez képest az i5 4,3Ghz 1,06V
(#6981) Winne érdekes. Én mondjuk 3870 CF el próbáltam a BF3 -t de ott maxon pörgette a CF -t. Amúgy kétlem, hogy a proci lenne kevés hozzá, de esetleg próbáld meg feljebb rakni 4,3Ghz -t nekem még jól bírja minden babrálás nélkül.
-
kovsol
titán
-
menyoronc
aktív tag
válasz
soultrapp #6949 üzenetére
Köszi!
Na igen, épp ez az h mindenhol csak a Bf3-t hallom h kihasználja...vagy várható h a jövőre kijövő játékok szintén kihasználják majd a 2G-t? Mert ha nem akkor azt a +7 v. 10k-t inkább másra költöm.Az fx6100 elég lesz a 7850 mellé ha meghúzom?
Szóval Sapphire...és ez a másik kettő? Milyen a hűtésük?
Sapphire 7850 2GB DDR5 OC 11200-14-20G
MSI 7850 2GB DDR5 R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC
Gigabyte 7850 OC 2GB GDDR5 GV-R785OC-2GDKöszönöm!
-
kovsol
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest