- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
p35.ös lap nem tud stabilan csak 400-430.as FSB -t(igy max 3600.at lehet vele kisajtolni egy komolyabb P35.ös lappal a DS3 al még ennyit sem) Yorkfield(Q9xxx) procival! Q9550 procihoz hogy az ember kihozza a maximumot P45.ös lap kell alá! és abból is valami combosabb aminek legalább 8.fázisú CPU táplálása van nem úgy mint az említett DS3 lap aminek van 6.fázisa de még azok is csupaszon hűtés nélkül amit meg linkeltem lapot 16.fázisú tápja van az már bírja szusszal a Q9550 nagy étvágyát!
-
szmegma
aktív tag
Hoppa... mar megint tanultam vmit.
Mondjuk ha 6 vagy tobb csatornas PCM-et kapok, akkor mind1.
Le is fogom ellenorizni.Koszonom a segitseget mindenkinek.
Felraktam a Batman AC jatekot es full max beallitas mellett a belso benchmark 45 FPS-t mert atlagnak. Az sztem nem rossz!
-
KAMELOT
titán
Érdekesek ezek a kép urgálásos dolgok. Én most hallok ilyet először. nekem is DDR5-ös Vram van rajta , de még eddig 1x sem láttam ilyet. Meg jó pár haveromnál sem tapasztaltam ilyeneket amiket ti itt írtok. GTX kártyákon is DDR5 van és még sincs gond.
Volt 4xxx szériás kártyám ott sem volt ilyen gond. -
BullZeye
veterán
Akkor leírom még1x, nem a tunning a lényeg, ha felhúzod 10k Mhzre, és marad 10kMhz, nem ugrik vissza 1k-ra, akkor nem fog ugrani a kép sem. Ha viszont 3D az 1100Mhz, a 2Dpedig 200Mhz, akkor ugrani fog. Ez a DDR5 hibája/hátránya/sajátossága.
Sőt tavaly május óta akkor is ugrik a kép, ha 200Mhzről 200Mhzre állítom, mert ilyenkor visszadobja driver alapra, majd onnan 200ra vissza. Legalábbis ATTvel ezt vettem észre, erre konkrétan 4890oc miatt néztem utána még régebben, és ott külföldi fórumokon, és itt is azt írták, hogy DDR5 hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest