- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Milyen egeret válasszak?
- Google Chromecast topic
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
st0ff
tag
ugy nez ki valami speci monitor problema lesz, probaltunk masik monitort minden kabellel, rendben van, es ezt a monitort is probaltuk masik gepen, ugyanez a tunet (6850-es VGA-val).
Mar csak azt nem tudom elkepzelni, hogy a monitorban mi tud elromlani, ami ilyet okoz?na jo, megoldottam, a monitoron talaltam egy titkos kis kapcsolot, overscan volt a neve. Ez KI állapotból BE állapotba váltott magától az éjjel, emiatt lett rossz minden.
-
-
akela91
addikt
-
akela91
addikt
Nagyon is hoz. Ha nem mered kipróbálni majd én kipróbálom ugyan ilyen karin holnapután.
Nem lesz kecmec...OFF: Valaki tud olyan progit, hogy játék közben bal felső sarokban jelzi az FPS-t és a TEMP-et is (venti rpm hab lenne a tortán). Fraps tudtommal csak fps-t mutat. Illetve olyat, ami rögzíti is az FPS-t egy idővonalon pl. és abból leszűrhető lenne, mi volt a max, min, avg FPS.
Szeretnék nagyon sok, pontos, részletes tesztet csinálni. -
szasanyi
félisten
Ha én ezt tudnám nagyon kelendő lennék, hidd el! Itt csak valószínűsíteni lehet árakat, körülményeket de előre tudni...
Szerintem júniusra csökkennek az árak, de én mint mondtam ráérek várni így kevésbé izgat. Sőt, lehetőleg szeretnék tapasztalatokat az AMD és az NV új kártyáiról, és nem csak a jelenlegi játékok kapcsán. A driverek és az új játékok kapcsán is, melyekről kiderül melyik architektúrának fognak kedvezni inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF GAMING 3060TI OC
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest