- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HP notebook topic
- Táp ventilátor csere
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
st0ff
tag
ugy nez ki valami speci monitor problema lesz, probaltunk masik monitort minden kabellel, rendben van, es ezt a monitort is probaltuk masik gepen, ugyanez a tunet (6850-es VGA-val).
Mar csak azt nem tudom elkepzelni, hogy a monitorban mi tud elromlani, ami ilyet okoz?na jo, megoldottam, a monitoron talaltam egy titkos kis kapcsolot, overscan volt a neve. Ez KI állapotból BE állapotba váltott magától az éjjel, emiatt lett rossz minden.
-
-
akela91
addikt
-
akela91
addikt
Nagyon is hoz. Ha nem mered kipróbálni majd én kipróbálom ugyan ilyen karin holnapután.
Nem lesz kecmec...OFF: Valaki tud olyan progit, hogy játék közben bal felső sarokban jelzi az FPS-t és a TEMP-et is (venti rpm hab lenne a tortán). Fraps tudtommal csak fps-t mutat. Illetve olyat, ami rögzíti is az FPS-t egy idővonalon pl. és abból leszűrhető lenne, mi volt a max, min, avg FPS.
Szeretnék nagyon sok, pontos, részletes tesztet csinálni. -
szasanyi
félisten
Ha én ezt tudnám nagyon kelendő lennék, hidd el! Itt csak valószínűsíteni lehet árakat, körülményeket de előre tudni...
Szerintem júniusra csökkennek az árak, de én mint mondtam ráérek várni így kevésbé izgat. Sőt, lehetőleg szeretnék tapasztalatokat az AMD és az NV új kártyáiról, és nem csak a jelenlegi játékok kapcsán. A driverek és az új játékok kapcsán is, melyekről kiderül melyik architektúrának fognak kedvezni inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Le Mans Ultimate
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest