- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
st0ff
tag
ugy nez ki valami speci monitor problema lesz, probaltunk masik monitort minden kabellel, rendben van, es ezt a monitort is probaltuk masik gepen, ugyanez a tunet (6850-es VGA-val).
Mar csak azt nem tudom elkepzelni, hogy a monitorban mi tud elromlani, ami ilyet okoz?na jo, megoldottam, a monitoron talaltam egy titkos kis kapcsolot, overscan volt a neve. Ez KI állapotból BE állapotba váltott magától az éjjel, emiatt lett rossz minden.
-
-
akela91
addikt
-
akela91
addikt
Nagyon is hoz. Ha nem mered kipróbálni majd én kipróbálom ugyan ilyen karin holnapután.

Nem lesz kecmec...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
OFF: Valaki tud olyan progit, hogy játék közben bal felső sarokban jelzi az FPS-t és a TEMP-et is (venti rpm hab lenne a tortán). Fraps tudtommal csak fps-t mutat. Illetve olyat, ami rögzíti is az FPS-t egy idővonalon pl. és abból leszűrhető lenne, mi volt a max, min, avg FPS.
Szeretnék nagyon sok, pontos, részletes tesztet csinálni. -
szasanyi
félisten
Ha én ezt tudnám nagyon kelendő lennék, hidd el! Itt csak valószínűsíteni lehet árakat, körülményeket de előre tudni...
Szerintem júniusra csökkennek az árak, de én mint mondtam ráérek várni így kevésbé izgat. Sőt, lehetőleg szeretnék tapasztalatokat az AMD és az NV új kártyáiról, és nem csak a jelenlegi játékok kapcsán. A driverek és az új játékok kapcsán is, melyekről kiderül melyik architektúrának fognak kedvezni inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+( Gari 2028-ig)
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Alapórajel és OC is érdekel ám minket. No meg a hang, és a hőmérséklet is x venti rpm mellett