Új hozzászólás Aktív témák
-
VateRicsi
aktív tag
Nekem is fura volt a 6990 teljesítménye már akkor is amikor még csak az volt a gépben. Az első hozzászólásomban ebben a topicban pont erről kérdeztem.Nem véletlenül cseréltem el. Viszont az új tulaj teljesen meg van elégedve vele, szóval nem nagyon értem. A legújabb Catalyst volt fent, húztam az órajeleket, mégis kb. 10%-kal alacsonyabb fps értékek voltak a vártnál. Mindenesetre nálam tényleg sokkal gyorsabb a crossfire.
-
VateRicsi
aktív tag
Persze h nem lesz jobb, de full hd-ban épp elég lesz még a 6970 is, mire meg lesz egy 2560x1600-as monitorom, addigra már kijönnek a 28 nm-es 7xxx-es kártyák is.
Egyébként H67-es alaplapon i7 2600-am van 8 GB Corsair XMS rammal és 128 GB Kingston SSD-vel, ha ez kevés a 6990-hez, akkor nem is kell.
-
VateRicsi
aktív tag
Csak i7 2600 és nem 2600K. Úgy tudom a 2600 nem húzható, ezért nem is próbálkoztam vele, ráadásul azt gondoltam elég bármihez hiszen Sandy Bridge és nem valami régi típus. Azt vettem ki különböző tesztekből h az i7 2600 alap 3,4 GHz teljesítménye veri a 4 GHz felett járatott régebbi processzorokét is.
-
Whit3Rav3n
senior tag
Pedig az AMD kártya nem levág ha túlmelegszik hanem visszaveszi az órajelet meg a feszt és elkezd szaggatni a game, fordult már elő velem mert msi ventivezérlés néha valami miatt nem hat és nem emeli a ventifordulatszámot a kártya. Szóval könnyen lehet hogy valami más melegedett túl nálad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Formula-1
- Mobil flották
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iPad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest