- 3D nyomtatás
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Van nekem egy 580 Sli-m megtisztelnél hogyha bebizonyíthatnám hogy nem vered le a 6990-el
Hidd el nekem ahol kell ott pont annyira skálázódik hogy ne verje meg semmi... Személy szerint kb annyiba van az sli-m mint egy 6990-es és egy kis kavics...
Várom megtisztelő válaszodat
És tény hogy fogyasztásilag talán a 6990-es jobb, de itt már ugye ez nem lehet szempont -
deter
aktív tag
Köszönöm a segítséged, de döntöttem. Inkább GTX 580 lett szimpatikusabb. Eleve nem akartam több GPU-s megoldást (sok negatív tapasztalat), de mivel árban nem olyan nagy a differencia és HD 6990 kétségtelenül gyorsabb is. Így azért hezitáltam. Egyébként érdekes, hogy ezt villódzás előjövetele nem mindenkinél jelentkezik [link], de ahogy korábban is írtam három különböző generációs ATi megoldásom volt, és nálam mindegyik kártyával volt valami ilyen jellegű problémám.
üdv_
deter -
Whit3Rav3n
senior tag
Na azért a 2 db gtx 580 is gyorsabb a 6990-nél, az AMD procit még nem tapasztaltam hogy jobb lenne játékban mint az intel i7 vagy SB, mivel egy Phenom 2 mag azonos órajelen kb 50%-al lassabb mint egy i7 mag és 60%-al lassabb mint egy SB mag még az is ritka hogy ugyanazt a teljesítményt eléri egy 6 magos AMD mint egy 4 magos intel ugyanazon az órajelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged