Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tpangel

csendes tag

válasz deter #79 üzenetére

Hat en mindenkeppen az 6990re beszelnelek ra, teszteltem mind a 2ot, de ati magasan leverte mind az 580at mind az uj 590et. Nekem per pill. Ati 6990 van a gepemben es teljesen megvagyok vele elegedve. Semmi flickering nincs jatek ill benchmark kozben, a driver ami meg a beta jelenleg 11.4 hiba nelkul fut.

A benchmarkrol meg annyit hogy a 3dmarkot mar nem hasznaljuk eleg regota mert nagyon elfogultak intel szinten, ezert nem is realis amit kihoz eredmenyt.

Nekem egy AMD 1100T 6magosom van huzas nelkul es a 3d mark 11 ( 8-9000) koruli erteket hozott ezzel a karival mig intel 6 magos cuccal 11000 koruli ertekeket, a furcsa az hogy jatekok alatt megis amd muzsikalt jobban ha nem is sokkal de akkor is eleg furcsa.

A metro 2033 benchmark Average 55-60 frame-et hoz full beallitason.

Amiket irtal jatekokat leteszteltem es nalam semmi hasonlo nem is tapasztalhato.
    Mondjuk en ha ilyen kariban gondolkodsz akkor tok mind1 melyik gyartotol veszed meg mert mind1ik referencia kari csak a matricat dobjak ra. Nekem mondjuk XFX em van es jelenleg meg nem kapcsoltam at egyszer sem az Overclock switchet, de a gyarto garanciat vallal erre az uzemmodra is.

Amugy meg sztem full HD jatek mellett ez a kari tobbet nyujt mint kellene. Igazan akkor tudod kihasznalni ha felmesz magasabb felbontasra, hiszen ahhoz lett tervezve.

A kartya Idle-be 47 fokos stock hutovel, full loadban pedig 88-90 is lehet amit persze egy jatek sem hasznal az atlak olyan 70 fok szokott lenni. mondjuk ez sokban fugg a haztol amiben van.

Az en tesztjeim mind Corsair Obsidian 800d ben vannak raadasul most fogom beleepiteni az EK vizhutesemet amivel sztem lenyegesen alacsonyabb homerseklet erheto el.

Mindent osszevetve en is azt mondom 60-70%al gyorsabb mint az 580 es egyedul ami megveri a karit az 3 db 580 SLI ben de akkor forog a villanyorad rendesen. es arban vhogy nem eri meg. Vmiert az Nvidia kartyak nem jol skalazodnak SLIben.

Akinek driver gondja van a mostanival, az AMD forumon fennt van, hogy nem szabad frissiteni az uj driverrel hanem elobb kompletben el kell tavolitani minden ATI drivert mielott felteszed az 11.4 et, es ez a driver csak a 6990hez jo semmi mashoz

Remelem tudtam segiteni

Udv
    tpangel

Új hozzászólás Aktív témák