Új hozzászólás Aktív témák
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
SirKero #7809 üzenetére
Az alapelképzelés az volt hogy alaplapi vga lesz. Meg is vettem egy Giga 785gm-us2h lapot hogy majd azzal hajtom a tévét ami egy Samu 52a656. De mindig ott motoszkált a kisördög hogy egy ekkora tévén már a játék is élvezetesebb lehet, nembeszélve arról hogy egy elég komoly hangcuccom van van, amin a játékok hangjai is jobban szólnának. Így most ott tartok hogy össze kéne raknom egy htpc-re is ideális konfigot, amely 2D-ben teljesen csendben van, de ha játszani szeretnék akkor van benne kraft. A proci is ennek a szellemében lett kiválasztva ami egy Phenom II 925 lett. A hdd meg egy Samu F2 ecogreen 5200rpm-es a szinte nulla rezonanciája és melegedése miatt.
Csak még azt nem tudom hogy ha játszani fogok szeretném kerülni az egér-billentyüzet párost, mert a szoba úgy van kialakitva hogy ezeket nem tudom hova lerakni, ezért egy ilyen vezérlőt szeretnék, csak azt nem tudom hogy ezzel pl. a GTA4-et lehet-e irányitani.(OFF) -
Sza_Sa
senior tag
válasz
SirKero #7806 üzenetére
Bocs, megnézhettem volna az adatlapodon, eszembe sem jutott, annyira méregettem hogy hogy férne be
Még egy dolgot kérdeznék, 2D-ben mennyire melegszik és mennyire hangos a kártya? Nekem alapfeltétel hogy filnézéskor kussban legyen és lehetőleg ne okádja tele meleggel a házat. -
Sza_Sa
senior tag
Sziasztok!
Megkérhetek valakit hogy pontosan mérje le az 5850-es méretét? Ami fontos lenne az a kártya hossza a lemeztől a végéig,+ a tápcsatlakozó kilógása, illetve a kártya magassága. Nem merem megvenni, mert nem biztos hogy be fog férni a htpc házamba.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Építő/felújító topik
- Peugeot, Citroën topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- MSI RTX GeForce 3060 12 GB-os VGA kártya ! AkciÓÓ!
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- Asus RoG STRIX RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest