Új hozzászólás Aktív témák
-
ricshard444
veterán
Nálam egyáltalán nincs mikro akadás,pedig már a gx2 megjelenése óta csak sli-m és crossfire-m volt, és elég érzékeny vagyok az fps-re és a mikro akadásra is. Bár...gx2nél voltak gondok ilyen téren...,csak a driverek segítettek,de a többi vgam oké volt
Sokat olvastam erről a mikro akadásról,és valakinél jelen van valakinél nincs, szerencsére az utóbbiba tartozom
-
odorgg
addikt
A tesztnek örülnék, ha megoldható nézhetnél OC-t is 1680-ban!
Monitort nem tervezek a közeljövőben cserélni, és mivel külömbséget meg nem látom jelenleg az ésimi on/off között, ezért jól meg vagyok anélkül is. Volt GTX580-am, élsimításal azzal is karcolja az 50 FPS-t, és élsimítás nélkül is megesik, hogy 60 alá esik az FPS szám ennél a gamenél, ezen a felbontáson. Szóval így eladás után már annyira nem is hiányzik a VGA.
Ha minden kötél szakad, akkor én is átnyergelek a 7970-re, de az legalább 60k+ a 2db 5870-hez képest is, és ennyit ha nem muszáj nem szereték ráfizetni arra hogy 60FPS+ al tudjam tolni a BF3-at Max grafon 1680-ban.
Szóval ha lehet, nézzük csak meg mit megy az a CF a én felbontásomon -
Na, ott a kulcs: mediumon nyomod. Magyarul nem elég
Az "elég" az azt jelenti, hogy a játék által felállított követelményeket maradéktalanul teljesíti. Ez 5870-nel 1GB VRAM-mal ULTRA 2-4x MSAA beállításokon nem történik meg. MSAA nélkül már talán elég: úgy volt elég FPS is (40-60) de amint ráböktem az élsimit, jött a néhány másodpercenkénti képregényesedés.
CF-ben több FPS-ed van, de a VRAM limit ugyanúgy megvan.
-
X Factor
addikt
Pedig olyan beállításokkal még az 1 giga vramból se fogyhatsz ki, azért voltam kiváncsi.
Mert ált mai A+-os játékoknál ez a 58** CF rendszer rákfenéje.
Anno használtam egy ideig, nekem tökéletes volt, de nem is voltak még ilyen játékok el is lett adva, mert egy kártya is bőven elég volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest