- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dealer95
őstag
válasz
ingalls #29959 üzenetére
Nekem mindenképp.
20-50% gyorsulás tapasztalható.
DX11-ben (főleg olyan játékokban ahol van tesszelláció) nagyon szembetűnő a gyorsulás.
BF3, Crysis2, Batman AC stb.
15fokkal hűvösebb mint a dupla ventis 5870-em volt és kevesebbet is fogyaszt.
Eközben hangtalanJa és 860Mhz-ről 1200-ig tudtam tuningolni.
7850 esetében a tuning nem lutri. Garantáltan megy az összes 1050Mhz-en. -
HSM
félisten
válasz
ingalls #29928 üzenetére
Akkor meg szerintem gariztatható is, bár én inkább a sajátom is inkább javítottam, mint a gari, ki tudja, mit művelnek ott vele a venticserén túl...
Pláne, ha esetleg adnak e jó kis refi helyett valami újféle nemrefi gigát, amiket utálok, vagy egy fos 6800-at... Persze, lehet csak paranoiás vagyok...
De ez így legalább biztos volt.
-
HSM
félisten
válasz
ingalls #29915 üzenetére
Nálam olyan volt, hogy bizonyos fordulatokon olyan hangot kezdett adni bő 2 év után, mint egy dühös méhkas, bzzz, bzzz.
Szétkaptam, kapott a gyári, tökig kiszáradt hidraulikus csapágyas venti egy egészséges adag jóminőségű csapágyzsírt, azóta jobb, mint újkorában.Ezek a hidraulikus csapágyak sajnos nem a tartósságukról híresek (karbantartás nélkül), ezek inkább a halk működésre lettek kitalálva.
Az nehezebb ügy, ha a tiéden golyóscsapágyas venti van, azon csak új csapággyal lehet segíteni tudomásom szerint. -
Grave_444
nagyúr
válasz
ingalls #29918 üzenetére
Mondjuk ez nálam is marha érdekes volt...
Vettem egy 5870 VaporX-et és 1 hónapon keresztül kockázott bizonyos játékokban, lefagyott.
Azt hittem már hibás a kártya és átvertek, aztán a biosban átírtam a feszültségét a memóriáknak és utána jó lett. Ennél a típusnál elvileg azt nem is lehet állítani, nekem mégis így lett jó.Nekem a 940MHz-et ha jól emlékszem vitte. Több fesszel is lefagy?
-
Giot
addikt
válasz
ingalls #19254 üzenetére
Saját tapasztalatom az hogy a legutóbbi driver ami tökéletesen passzolt a VGA-hoz, az a 10.9 . Azóta vannak érdekességek (itt ott bugos SC2, laggoló Dirt2 bár az előbb említett játékban megoldotta egy frissebb driver) mióta a 68XX sorozat megjelent, látszik hogy nem az 58XX sorozata fő csapásirány.
-
CptMisi
őstag
válasz
ingalls #19252 üzenetére
Javíthat, meg ronthat is... teljesítmény biztos sok helyen javulna, újabb játékok néha igénylik a friss drivert... viszont, ha most minden megy rendesen, nincs semmi bajod, nem biztos, hogy érdemes frissíteni. Lehet, hogy az új driverrel problémáid adódnának. Win7 64 bit: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest