- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sennalacy
aktív tag
A kártyán a feszeket nem bántották szerintem. Ha jól tudom minden 5850 1.087V-el megy és az MSI afterburner szerint ez is. Egyszerűen csak feltolták az órajeleket 725-ről 765-re, illetve memóriánál 1125-re.
Azon az egy csíkozáson kívül nálam még nem volt probléma. Illetve az extended desktop két DVI portra kötött monitor illetve tv mellett nem igazán tökéletes, de ez szerintem driver hiba lehet mivel mindkét kivezetés külön-külön jó, csak együtt néha vibrál... ami idegesítő, ezért nem is tudom használni most így. Remélem lassan jön valami normális driver, nem csak ilyen toldozgatott hotfixesek.
Ja illetve a dobozban alig van valami.. játék persze nincs, sőt mivel mindenféle kivezetés van a kártyán ezért átalakítók közül is csak egy.
Egy bajom volt csak vele, hogy az üzletben csak ez az egy volt akkor, és a doboza olyan nyúzott volt mintha végig rugdosták volna pesten.
Ezért kicsit aggódtam, hogy valami gariztatott darab került hozzám, de egyenlőre úgy tűnik minden ok vele. Régebben volt egy MSI 8800GTS-em amivel nagyon meg voltam elégedve, van rá 36 hó gari, úgyhogy jó kis kártya ez, ha meg mégsem akkor van idő, hogy kiderüljön. 
-
Sennalacy
aktív tag
Mi a kérdés pontosan? Nekem is olyan van.. eddig minden ok volt vele, egy csíkozást láttam épp tegnap.. azóta semmi.. Igaz patch-eltem a programot is aminél csinálta, szóval ha szoftveres gond volt, akkor ez is megoldhatta. Igaz az első hibának is két hétig tartott míg kijött, szóval lehet hogy eleve nem produkálja sűrűn.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC Edition
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

(<-- kopp-kopp
)

Ezért kicsit aggódtam, hogy valami gariztatott darab került hozzám, de egyenlőre úgy tűnik minden ok vele. Régebben volt egy MSI 8800GTS-em amivel nagyon meg voltam elégedve, van rá 36 hó gari, úgyhogy jó kis kártya ez, ha meg mégsem akkor van idő, hogy kiderüljön.