Új hozzászólás Aktív témák
-
Sennalacy
aktív tag
A kártyán a feszeket nem bántották szerintem. Ha jól tudom minden 5850 1.087V-el megy és az MSI afterburner szerint ez is. Egyszerűen csak feltolták az órajeleket 725-ről 765-re, illetve memóriánál 1125-re.
Azon az egy csíkozáson kívül nálam még nem volt probléma. Illetve az extended desktop két DVI portra kötött monitor illetve tv mellett nem igazán tökéletes, de ez szerintem driver hiba lehet mivel mindkét kivezetés külön-külön jó, csak együtt néha vibrál... ami idegesítő, ezért nem is tudom használni most így. Remélem lassan jön valami normális driver, nem csak ilyen toldozgatott hotfixesek.
Ja illetve a dobozban alig van valami.. játék persze nincs, sőt mivel mindenféle kivezetés van a kártyán ezért átalakítók közül is csak egy.
Egy bajom volt csak vele, hogy az üzletben csak ez az egy volt akkor, és a doboza olyan nyúzott volt mintha végig rugdosták volna pesten.
Ezért kicsit aggódtam, hogy valami gariztatott darab került hozzám, de egyenlőre úgy tűnik minden ok vele. Régebben volt egy MSI 8800GTS-em amivel nagyon meg voltam elégedve, van rá 36 hó gari, úgyhogy jó kis kártya ez, ha meg mégsem akkor van idő, hogy kiderüljön. 
-
Sennalacy
aktív tag
Mi a kérdés pontosan? Nekem is olyan van.. eddig minden ok volt vele, egy csíkozást láttam épp tegnap.. azóta semmi.. Igaz patch-eltem a programot is aminél csinálta, szóval ha szoftveres gond volt, akkor ez is megoldhatta. Igaz az első hibának is két hétig tartott míg kijött, szóval lehet hogy eleve nem produkálja sűrűn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Horgász topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(<-- kopp-kopp
)

Ezért kicsit aggódtam, hogy valami gariztatott darab került hozzám, de egyenlőre úgy tűnik minden ok vele. Régebben volt egy MSI 8800GTS-em amivel nagyon meg voltam elégedve, van rá 36 hó gari, úgyhogy jó kis kártya ez, ha meg mégsem akkor van idő, hogy kiderüljön.