Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Milyen processzort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel találgatós topik
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Dell notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
pynyo
csendes tag
Nekem a legjobb az lenne ha valamilyen csoda folytán életre kelne a kártyám,mert tökéletesen meg voltam vele elégedve még alapon is.Azt viszont nem értem hogy 5 hónapos kártya és az hogy minden tuning/mókolás nélkül internetezés közben esett szét a kép és utánna már nem is jelenített meg semmit újraindítás után.Szóval azt nem értem hogy még terhelve se volt.
-
dark_hmz
tag
Ez nem túl valószinű.
Esetleg próbáld meg portalanítani a kártyát. Nekem kb 2 hete a NYÁK-on lévő por okozott anomáliákat. Random hibák játékok közben, volt hogy 2-3 másodpercre megállt a renderelés, majd csak fekete kép volt a monitoron, aztán rendbejött mintha semmi nem történt volna. Aztán már simán 2D módban is szétesett a kép, megintcsak fekete képernyő, volt hogy teljesen megfagyott a rendszer, vagy be sem bootolt újraindításkor. Érzékelők szerint túlmelegedés nem volt. Na mondom de jó, megdöglik a kártyám. Aztán gondoltam letakarítom jó alaposan, egy próbát megér.
És azóta semmi baja szerencsére.
-
pynyo
csendes tag
Esetleg az nem lehet hogy nv driverből vissza maradt dolog nyírta ki? Mielőtt ezt csinálta volna előtte próbáltam ki a 8600 gts-t hogy működik e még mert meg vették volna tőlem.Habár minden drivert leszedtem meg kitakarítottam,mind két kártyánál.Szerintem ez nem nagyon lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest