Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz
superTibcsi
üzenetére
szerintem nem lesz gond vele még jó ideig, maximum nem viszi majd a crysis2-t maxon, vagy majd valami későbbi játéknál kevés lehet, de én szerintem elég erős....esetleg egy jobb driver még segíthet is, ahogyan azt más is mondta
de szerintem jobban jársz azzal, ha most 5850et veszel, és majd jövőre -ha kell- lecseréled egy 5870re, vagy valami új kártyára, addigra már fermi is lesz talán
persze, ha jó áron lenne egy 5870 érdemes lehet elgondolkozni...amúgy szerintem nem zavaró, ha nincs AA, de ez megint emberfüggő...meg amúgysem szoktam játékközben éleket nézegetni, hacsak nem valami autózás vagy hasonló van, ahol nem én irányítok 
-
omikron23
senior tag
válasz
superTibcsi
üzenetére
Értem én, csak hát ugye, megaztán persze....

Szerintem tuti nem lesz gond vele, van még a kártyákban tartalék, csak végre megfelelő driver kellene, és mindenki boldog lenne....

Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- Mini-ITX
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Gyúrósok ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- BestBuy topik
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB Garanciával!
- ASUS TUF GTX 1660 SUPER OC (Eladó, vagy cserélném ráfizetéssel rx 6750xt-re)
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX EAGLE 3090 24G OC GDDR6X 384bit (GV-N3090EAGLE OC-24GD)
- Gainward GeForce RTX 5060TI Ghost 8GB Bruttó ár!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de szerintem jobban jársz azzal, ha most 5850et veszel, és majd jövőre -ha kell- lecseréled egy 5870re, vagy valami új kártyára, addigra már fermi is lesz talán
persze, ha jó áron lenne egy 5870 érdemes lehet elgondolkozni...amúgy szerintem nem zavaró, ha nincs AA, de ez megint emberfüggő...meg amúgysem szoktam játékközben éleket nézegetni, hacsak nem valami autózás vagy hasonló van, ahol nem én irányítok