- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
Szerinted megérné lecserélni az 5850emet rá? Szerintem hűtéssel olyan 60at kapok érte, 13-15ezret kéne rádobnom. Valószínűleg nem használnám folyamatosan "6970-ként"
Monitort(1280*1024->Full-HD) csak később vennék, az igazat megvallva csak az unlock lehetőségéért venném meg most, ami a későbbiekben (esetleges eladásakor is) jól jönne.
-
Cybertrone
veterán
Hmmm most elgondolkodom megéri nekem 580-at venni
Avagy elég lenne egy 6970-es is... Szerettem annó a crysist toltam neten+minden... Namost hogyha igazak a pletyik akkor az 580-ra lessz optimalizálva, nemtudom mennyi létjogosultsága lessz a 6970-nek vele szemben? Szerintetek? 30k nekem is 30k...
(Ritka a jó game, amivel 1-2 évet is le lehet húzni, azért várom annyira a crysis 2-őt) -
Giot
addikt
Jól hangzik a 6950 tuningtartaléka. Melyik gyártótól érkezett? Mit reszeltél "szerencsétlen" Zalman-on?
Az egész akció lehet megérdemelne egy logout-os cikket.(#17943) Tokman: (A Silla királyságából
) A helyzet az hogy jó régóta Chieftec tápokat használok nemcsak én hanem több komám is. Nem hallottam senkitől hogy garanciális problémák merültek volna fel velük. Viszont pld LcPower táp már pusztult meg nálam miközben egy 3870X2-őt próbált kiszolgálni. Miután elpukkant akkor vettem helyette a csifit ami szó nélkül teljesített nálam a 3870x2-vel karöltve. Mindkét táp 550W-os ként volt kalibrálva. Az én szememben a HKC sem jobb minőség mint az LcPower.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest