Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Ennél aztán tényleg többet vártam csóró atiéktól... Néhol még a 480-at sem fogja be a vörös ami azért elég borzasztó, sőt olvasgattam teszteket, és van ahol az 5870 még elveri
... A normális alternatíva szerintem annak akinek 5870-e van hogy vár 28nm-re vagy vesz 580-at és akkor fog látni gyorulást! Nagyon ugy érzem hogy a sokadik bőr lehúzása az r600-as architektúráról már korántsem kifizetődő! Hiába írkálják hogy vadi új fejlesztés meg ez meg az, az alapja még mindíg a jó öreg r600
Kicsit várni kell az árakkal amugy is, iponban már van 118k-ért
, hát ennyit nagyon nem ér meg főleg úgy hogy 2 kattintással arébb 580-as van 130-ért ami még mindíg bő 20%-ot ver neki oda, és azut sem mondhatjuk hogy régóta kintvan és a diverek miatt, mert nem... Persze fog gyorsulni még a 6970-es is, de ez a külömbség mindíg meg fog maradni köztük! A másik az hogy szerintem korántsem szorult beléjük akkora tuningpotenciál mint a hd5-be ... Elég csak a 6870-re gondolni ami ugye az ujaknak a kistesója, egyszerűen gyárilag csúcdsra vannak járatva

De leszögezem hogy ez csak az én szemszügem, ettől még igenis jó, és versenyképes kártyák lettek, csak lehet mi vártunk világmegváltást, ami ezuttal elmarad!
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING 12GB - Garancia
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
... A normális alternatíva szerintem annak akinek 5870-e van hogy vár 28nm-re vagy vesz 580-at és akkor fog látni gyorulást! Nagyon ugy érzem hogy a sokadik bőr lehúzása az r600-as architektúráról már korántsem kifizetődő! Hiába írkálják hogy vadi új fejlesztés meg ez meg az, az alapja még mindíg a jó öreg r600
Kicsit várni kell az árakkal amugy is, iponban már van 118k-ért
, hát ennyit nagyon nem ér meg főleg úgy hogy 2 kattintással arébb 580-as van 130-ért ami még mindíg bő 20%-ot ver neki oda, és azut sem mondhatjuk hogy régóta kintvan és a diverek miatt, mert nem... Persze fog gyorsulni még a 6970-es is, de ez a külömbség mindíg meg fog maradni köztük! A másik az hogy szerintem korántsem szorult beléjük akkora tuningpotenciál mint a hd5-be ... Elég csak a 6870-re gondolni ami ugye az ujaknak a kistesója, egyszerűen gyárilag csúcdsra vannak járatva