Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
cyberkind #16633 üzenetére
Sajnos igen ez volt, és ez is van mert a HD5970 sem elég neki teljes beállításon ami már jóval gyorsabb mindenben.Amondó vagyok ha terveznek is játékot akkor a kor legerősebb karijára írják meg és úgy teljesítménytől függően visszább szép garaft ról csúnyábbra,és ne egy olyan max beállítást alkalmazzanak ami 3év mulva sem megy normálisan hisz miért veszünk csúcs kártyát
Szerintem azért mert szeretnénk élvezhető teljes beállítások mellet játszani,és ne az legyen hogy 2széria jött és ment,és még mindig lagoljon vagy a rosszabbik szaggasson vagy kártyától függően szétessen,és bugokkal teli legyenek az adott játék.Na mindegy ezt lehet reggeltől estig ki tárgyalni,de én mindig a tényekre támaszkodom,és nem állok semmilyen divat szektában hogy ez szar mert az box az szar mert a pc mint fentebb megkaptam.A lényeg hogy a vásárlóért legyenek már és ne a bugos sz.. adják ki hanem egy olyan játékot amit csak minimálisan keljen foltozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Építő/felújító topik
- Revolut
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X AORUS MASTER - Gari 2027.07.09. - ig - Eladó!
- EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB GDDR6X (24G-P5-3987-KR) Videokártya!
- AFOX GTX 1050 Ti 4GB GDDR5
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest