- VR topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- SSD kibeszélő
- Akciókamerák
- Milyen digitális videókamerát?
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Laraxior
üzenetére
A Crysis-t és a WH-t is simán végig lehetett tolni 1680*1050-ben, high-on, AA nélkül a megjelenésükkör kapható középkategóriás VGA-kkal is.... A simát 3870-el, a WH-t 4850-el toltam végig, és 1-2 szopatósabb/szaggatósabb pályát leszámítva teljesen jól ment...
Persze, nem 60+FPS, meg hasonlók, de a 25-30 megvolt, és teljesen játszható volt, célzásnál sem kellett szétverni az egeret a szaggatás miatt. 
Ezt csak azért írtam le, hogy tényleg a várakozás az egyetlen biztos megoldás... Én mondjuk nem tartok attól, hogy az egyetlen 5850-em kevés lesz a Crysis2-höz magas képminőséghez....
Max 1-2 dolgot visszábbveszek Ultra-ról mondjuk High-ra... 
(#16436) pincehely: Épp most írtam a másik topicban az MLAA-ról. Asszem ennél jobb példa nem is kell... [link] Nagyon para... De a játékod is így elszúrja....
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
Én nem nézem le ezeket a kártyákat, mert szerintem még egy 5970 es bőven elég lesz a crysis 2 hez..magas felbontásban dx11 ben Highon, lehet nem very highon...vagy fullon.
De ha ezzel a szem szöggel nézzük...akinek gtx 460 vagy gyengébb kártyája van?!
Gámázzon lowon azt kész?!
Csak figyelnek már a programozok mindenre, beleértve a rendszer igényre is.... -
Dj Dekko!
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
Most is DX11 ben játszok Metrot Full HD Highon, és kifogástalanul megy.
Jó lenne hogy most már a programozók játék tervező cégek, ráállnának az élményre, nem pedig arra hogy minél jobban megzabálja az ember számítógépét a game.
Mert mostanában a játék élmény fordítottan arányos a gépigénnyel....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Persze, nem 60+FPS, meg hasonlók, de a 25-30 megvolt, és teljesen játszható volt, célzásnál sem kellett szétverni az egeret a szaggatás miatt. 
Max 1-2 dolgot visszábbveszek Ultra-ról mondjuk High-ra...