- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Amazon Kindle
- Melyik tápegységet vegyem?
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
Azért ez nem igaz teljesen,mert a demónál jóval szebb a Single grafikája,de magában a játék sosem lesz annyira magával ragadó mint a Avp1 és Avp2,írtad hogy nálad minden maxon 1680x1050 12xAA 16xAF mellett átlag 70fps körül.,ez igencsak derék,nálunk a 4870X2 topickban nem értjük hogy miért megy ennyire rosszul,nálam is van hogy akár 1280x1024 VeryHigh 16xAA AA/off és 25-30-35FPS csaták közben,érthetetlen,és használja 100%ig mind a két magot.
-
Goldmen75
őstag
Akkor nem értem miért volt oly nagy hanggal a fejlesztő....
a demót néztem, de azt hittem ez a "demó állapotot" tükrözi s ettő sokkal jobb lesz...
Akkor mi a bánat a 15 gb, mikor a crysis feleekkora installal is veri még mindig a mezőnyt...
na de itt a nyakunknok a metro2033!!! Az tényleg brutálnak igérkezik... -
Goldmen75
őstag
Üdv!
SSD téma...
Én nagyon sokat olvastam utána...
Még mindig vacilálok...Rednszernek tökéletes,HA a rendszerben kikapcsolunk JÓPÁR dolgot, hogy ne használja állandóan az SSD-t mivel akkor drasztikusan csökken az élettartama! Persze nem mind1 hogy SLC, vagy MLC-s ssd-ről beszélünk, de az MLC-s drágább s nem nagyon lehet még kapni.
Tehát cask azért hogy a win betöltés leállítás, stb gyorsabb legyen, a gamék meg a szokásos, nem tudom megéri-e?! letöltésre meg 1érteműen öngyilkosság használni!Szóval az SSD -s dolog szerintem még gyerekcipőbe jár, az adatbiztonságot tekintve. Bár mondják, hogy 2-3 évet elmegy...De a sok írás-olvasással hamar csökkel a cellák élettartama, tehát hiába villámgyors, egy "normál" hdd még szerintem többet ér...az a pár másodperc meg amivel gyorsabb...hát nem tudom, én kivárom
-
omikron23
senior tag
-
Robi BALBOA
őstag
"Q6600-om már lassan 3éve üzemel, és nagyon jó a teljesítménye még ma is" Osztom a véleményed
(nincs meg nem is lesz egy darabig az a game amivel ne bírna el főleg egy 50-60% tuning mellett)
errorcode06: Igen elő jöhet a "szürkehalál" de ha elő is jön nem azt jelenti egyből, hogy hibás a karid, több tényező is kiválthat csíkozódást.
-
Gerisz
addikt
Már régóta vízre vágyom, de ha elborul az agyam akkor szétszedem a gépet és összerakom, a víz nem jó így. Meg megunom a látványát és akkor cserélgetek.
Azért 30%-on 65°C nekem nem tűnik reálisnak, esetleg ha tele van qrva nagy légszállítású ventivel az egész ház. Mondjuk még meg se néztem mennyin pörög terhelve. De engem idegesít a hangja a gyárinak nagyon.
A húzásra meg nekem van szükségem nem a rendszernek.Kit érdekel mit akar a rendszer.
Még néztem a Prolimatech új hűtőjét is de az nagyon batár. -
strebacom
senior tag
Újabb, hát ezek 01.26-i ????? Dobj már egy linket légyszives ahonnan leszedhetem az ettöl is újabbat.....
A monitoros dolog ,meg driver hiba...Olvasgattam utánna....... -
törölt tag
Lényegében akkor tök mind1 melyik karit veszem meg, az AfterBurner konfigjának módosítása után tudok feszt is álítani?
Másik lehetőség: Asus unlockolt bios felrakása, bármelyik másik kártyára és akkor CCC-ben is enged feszt is állatani.
Első egyszerűbb nem?
Meddig lehet frekiket és feszt emelni kb? Ami stabil? Kártya függő?
-
maflame
aktív tag
Lehet, hogy nem lehet általánosan kijelenteni, hogy a SmartDoctor szar, de én mindenkinek azt javasolnám, hogy hanyagolja és inkább az AfterBurner-t használja. Nekem nagyon sok bajom volt a SD-ral. Pl. elment a Dx11 és tuning is problémás volt vele. Most az AfteBurnerrel minden oké.
-
djg
aktív tag
Szia!
Nem semmi, most végigolvasgattam jó sok hsz-t, többek közt, amiket írtál. Ha egy mód van rá mindenképp írj blogot róla, szerintem hasznos lenne, sokan olvasnák! Én spec épp tegnap adtam el a 9600GT-m
, maradt magába az 5850-es. Pedig nagyon érdekes, amibe belefogtál. Az vigasztal, hogy a Batmanen kívül nem is tudok más játékot, ami kihasználná, bár tény, hogy ez az egy game legalább nagyon jóra sikerült. Na és már készül a 2. rész, de ezen kívül nincs nagyon más minőségi tudtommal...
-
Goldmen75
őstag
Üdv!!!
Köszi a cuccosokat ,leírásokat! Jövőhéten viszek haza egy karit s kipróba
Figyu! A leírásodban nincs táp, vagy én vagyok vakMilyened van?
Nekem 450 chieftech, tudom az nvidia nem sokat nyom a latba...most vettem egy fogy.mérőt, a gép full terhelésen(plusz router, meg telcsitöltő meg ilyenek) 300 W-volt. Nem tom mennyi lehet a 220-fogyasztása maxon?!
Lehet tápot is cserélek.
-
omikron23
senior tag
Hi ffodi!!!
Látom összejött a tuning, gratula hozzá.
Nekem lenne egy Gigabyte 8600GT Silent pipe karim a HD5870 mellé... Lehet, hogy érdemes lenne kipróbálni a módszered???
Remélem egyre többen veszik a bátorságot, és próbát tesznek, így több tapasztalatot oszthatunk meg egymással... -
köszi.
5850-et akarok. Az Asus-t ismerem épp ma fogtam a kezemben mert az egyik vevő azt vett az i7-es gépéhez. Az elég csendes volt. A 9600GT-m az gyárilag OC-s és nagyon tetszik benne hogy fix 35%-on pörgeti a ventit ami így hangtalan, és idle 38C load 50C volt a max.
Viszont ami zavaró hogy amig be nem tölt az illesztőprogramja addig fullon megy
Elég jó így oprendszert telepíteni. Amúgy én is gondoltam rá hogy megtartom, mert nem egy nagy összeg már amit kaphatok érte, de nemtudom van e értelme befogni physx-re?
Sajna ilyen téren nincs tapasztalatom, azt viszont tudom hogy van hozzá moddolt driver hogy menjen atival.
Ami miatt nem akarom még megtartani az az hogy csak egy 520HX corsair tápom van ami jelenleg tökéletesen elég a mostani konfigomhoz, és az 5850 se eszik sokkal többet, de félek hogy ha mindkettő bent van akkor már nagyon necces lenne. Másik tápot venni meg nem akarok csak ezért. -
Goldmen75
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest