- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Steam Deck
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
Igazából ilyen, hogy biztonságosabb nincs. Mindegyiknek korrektül kéne működnie,(ha estleg gyártana Vargáné és Tsa is 5850-et, akkor annak is tökéletesen kellene működnie)
Az asus valószínű drágább, de nem jobb mint a gigabyte, viszont ha jól tudom az asusnak gyárilag unlockolt a biosa, ami azt jelenti, hogy "rendesen" tudod tuningolni, a gyári tuning szoftvere, viszont hagy némi kívánni valót maga után(smart doctor). Az msi afterburner progi viszont megy mindegyikkel, akkor is lehet velel rendesen tuningolni ha nem olyan bios van rajt. Lásd feljebb valamelyik hozzászólásban le van írva hogy mit kell állítani hozzá.Ugyhogy szerintem csak pénztárca függvénye, hogy milyet veszel. Viszont ha kiderül hogy valamelyik gyártó 5850-es szériája nem jó, és sok esetben hibázik akkor azt nem érdemes megvenni.
FragStaR:
Nekem is Sapphire 5870-em van, és eddig tökéletes, és tuningba is elég jó(1060/5420)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Óra topik
- Jogász topic
- Last Epoch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest