- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

-Gabesz- senior tag Sziasztok! 
 Van egy kis gondom gondoltam leírom ide is, mert 5870-el jelentkezett.
 Asus r2e alaplap, 750w coba nitrox táp, cooler master jól szellőzős ház ventikkel és egy 6850 van benne.Pár napja járt nálam egy asus 5870 v2, szép kártya. A probléma az vot hogy iszonyat melegedett, gép oldalát levéve is. Gpu-z aprócska tesztjét futtatva, ami ugye 99%-osan terheli a gput a hőfok az alap 50 fokról felment volna 90-95 fölé is hagytam volna. A hűtés persze követte fel egészen 100%-ig. Raktam fel új drájvert, nincs változás, raktam fel új win7-et (amúgy is régi volt) nincs változás. Nézegettem biost, nem tudom kellene -e ott valamit állítanom....Ami feltűnt, hogy üresben kap 1,02 voltot, terhelve meg kap 1,22 voltot. Nem tudom ez normális-e? Ezek után kártyát visszavittem ismerősnek akitől jött, berakta és lám nála megy normálisan terhelve úgy kb 60 fokon 40% ventivel. Ötletek? 
 Hibás alaplap?
 Teszteket nézegetve a kártyának 60-70 fok körül kellene dolgoznia terhelve, vagy nem?Még annyi, hogy jelenlegi 6850-nél is a feszültség változik. üresjáratban 0,95v, terhelve meg 1,15v. Ez a kari viszont nem olyan melegedős, 70 fok alatt dolgozik terhelve is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest