Aktív témák
-
Barton
senior tag
Szeva karib !
Ya egy kicsit kevesebbet netezek mostanában otthonról !!! KIWWI is dead ...
& Deepspace 9 rulez van (18:30)
Utána inkább a seq. progit nyomom.
Azért ha van időm benézek ide, de nem vagyok olyan aktív. mint pl. 2 hónapja voltam.
Remélem javul majd a helyzet.
Prohardver rulez !!! -
BadGe
aktív tag
Természetesen tudom, hogy melyik az alaplapi hőmérő, mert eddig amíg a processzor hőmérsékletével bajlódtam ez teljesen egyértelmű volt. A baj az (amiért most nagyon kétkedek) hogy a hűtőcsere után annyira lehült a processzor, hogy már eléri az alaplap hőmérsékletének a szintjét. Ez persze nem rossz, ha tényleg jól mér a hőmérő, de azt gyanítom, hogy a hűtőcsere közben a kolléga lejjebb nyomta a hőmérőt is, hogy így demonstrálja milyen jó az a COOLINK111. Remélem nem így van és tényleg azt és úgy mérem mint amikor még 55 fokos volt ugyan ez a proc. Csak ez most akkora hőmérséklet zuhanás volt, hogy nem tudok napirendre térni fölötte. Vagy lehet, hogy ez teljesen normális, csak az eddigi hűtőm volt olyan szar amilyen csak lehetett.
Ge. -
greg214
tag
A 686B az a southbridge chip, ami a KT133(A) sajátja (ezzel nem hiszem, hogy újat mondtam volna). Azt méri az abit??? Hülyén hangzik, hogy egy hűtő és borda nélküli csippet monitoroznak:))
Kezdem azt hinni, hogy a sok extra stuffot csak azért teszik a lapokra, hogy a lámáknak minden esélyt megadjanak a lap hazavágására. A ''ránézésre is teve'' felhasználóknak csak jumperless, két (na jó legyen még két aszinkron mód is) bios frekivel rendelkező, rábetonozott hűtövel rendelkező lapot adnék. Egyből megbízható lenne az AMD:)) Már várom a billentyűzetről potméterrel tuningolható lapokat:))
Neked viszont gratula az erőművedhez! -
BadGe
aktív tag
ezzel a "játékkal" épp azt szeretném kikisérletezni, hogy mennyit csal az alaplap hőmérője. Gondolom a proci nem csak úgy fogja magát és megsül, hanem mondjuk előtte elkezd hibásan működni. (mondjuk elszáll az opsys). persze ilyenkor visszakapcsolnám a hűtőt.
kíváncsi vagyok, hogy az AMD oldalain olvashato 90-95 fok max maghőmérséklet még a tűrhető max működési hőmérsékletet jelöli vagy a proc "olvadáspontját".
Egyébként úgy okoskodom, hogy a 100 fok az ugyan elég meleg, de a bakelit azért csak nem olvad meg akkor ha berakjuk egy fazékba amiben vizet forralunk. (és történetesen éppen tele van forrásban lévő vízzel)
Ge. -
GuMipOkE
senior tag
Frissítettem, semmi változás, csak most UDMA5 helyett UDMA6-on megy a 40Gb-os Maxtor. Nemtom számít-e. A Vcoret ugyanúgy 1.750-1.850-ig lehet állítani, ha jól emlékszem. A procit átteszem majd egy másik deszkába, hátha kamuzik az A7A266... (73C fokot ír, miközben a kezem álja a rézhűtő hőmérsékletét. A cusinom elektroműszerész (lesz :-)), és szerinte a borda max 42-45C fok lehet. ??? No erre varrjatok gombot! :-)
-
BadGe
aktív tag
hát a zsírszerű pasztához képest nekem legalább 10 fokot húzott lefelé. Vettem fehéret is, de arra már nem volt erőm, hogy beiktassak még egy közbenső lépést a teszt kedvéért. Szóval a fehér akár még legalább ilyen jó is lehet. Az hogy a néveleges fesz mennyi, nem tom, az alaplap kezdetben nekem is 1.75-re tette (amit egyébként 1.79-nek mér) még a TB1200-nál is. A Thunderbird ment 1.6 volton (1.64). most 1.675-ön van, ami 1.7-nek látszik és _eddig_ nem volt gondom vele. 1.625-ön egy Microsoft DX8 SDK példaprogram szoftver módban már fagyott.
Ge. -
hi
tag
Igy igaz, szilikonpaszta csak annyi kell, amennyi kitolti az egyenletlensegeket a proci es a huto kozott. Az AMD XP pedig, ugy nez ki korantsem oldotta meg azt a bizonyos "AMD procik homerseklete" problemat. Hiaba a termaldioda, ha egyik alaplapgyarto se epiti be lapjaiba az a par sentes bizonsagi vedelmet...
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest