- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Plazma TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Aktív témák
-
BadGe
aktív tag
hát ez az egész proc úgy néz ki ugye (biztos tudjátok, csak magamat ellenőrzöm), hogy van a közepén egy kb 1 cm2 területű vas darab, ami gondolom a proc, körülötte meg jó sok üres hely. alul meg midenféle kitüremkedések.
A hűtőm alsó fele olyan, hogy van benne egy kör alakú kb 1 mm-es bemélyedés, aminek legalább 4 cm a keresztmetszete (d). ezt most jó alaposan kitömtem pasztával.
Ezek szerint jobb ha csak a procira teszek egy csepp anyagot? (közben egyszer már leszedtem, úgy tűnt, hogy a mag eléggé szétnyomott minden felesleget ami a borda és közte volt)
A hőérzékelő egyébként totálisan nekinyomódik a proc alljának.
Igazából mindegy, hogy mennyit mutat az az elcseszett hőmérő, csak tudjam, hogy mi a limit. felőlem mehet 90 fokon is (AMD oldalon mintha ilyet olvastam volna) csak akkor valaki mondja azt, hogy "szarjak bele, lehet az akár 80 fok is, akkor sem lesz vele gond"
itt elősorban a nyárra gondolok.
de hát itt a fórumon 40-45 fokokkal rémisztgetnek a kollégák, szóval a 60(65) elég magasnak tűnik.
Ge.
Aktív témák
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest