Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Aktív témák
-
BadGe
aktív tag
hát ez az egész proc úgy néz ki ugye (biztos tudjátok, csak magamat ellenőrzöm), hogy van a közepén egy kb 1 cm2 területű vas darab, ami gondolom a proc, körülötte meg jó sok üres hely. alul meg midenféle kitüremkedések.
A hűtőm alsó fele olyan, hogy van benne egy kör alakú kb 1 mm-es bemélyedés, aminek legalább 4 cm a keresztmetszete (d). ezt most jó alaposan kitömtem pasztával.
Ezek szerint jobb ha csak a procira teszek egy csepp anyagot? (közben egyszer már leszedtem, úgy tűnt, hogy a mag eléggé szétnyomott minden felesleget ami a borda és közte volt)
A hőérzékelő egyébként totálisan nekinyomódik a proc alljának.
Igazából mindegy, hogy mennyit mutat az az elcseszett hőmérő, csak tudjam, hogy mi a limit. felőlem mehet 90 fokon is (AMD oldalon mintha ilyet olvastam volna) csak akkor valaki mondja azt, hogy "szarjak bele, lehet az akár 80 fok is, akkor sem lesz vele gond"
itt elősorban a nyárra gondolok.
de hát itt a fórumon 40-45 fokokkal rémisztgetnek a kollégák, szóval a 60(65) elég magasnak tűnik.
Ge.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest