Aktív témák
-
GuMipOkE
senior tag
Probe-ot én sem használok. Ha a bios-os hőmérsékletre vagyok kiváncsi, akkor Sisoft Sandra-ban nezem meg. Itt gyötörni is lehet a procit. Nyitott toronyháznál az 1333Mhz-s TB A7A266-ban max tehelés alatt akár 73-74 fokig is elmegy. Mint már mondtam a rézhűtő meg nem süti a kezem. (???) Az viszont az eszem ágában sincs, hogy a coolert lehúzzam a tápról. Sztem rövid időn belül elfüstölne a procko.
Mit tudtok a GLOBALWIN TAK68-hűtőről? 1.4-es TB-t elbír egy midiházban?
Üdv.: -
GuMipOkE
senior tag
Frissítettem, semmi változás, csak most UDMA5 helyett UDMA6-on megy a 40Gb-os Maxtor. Nemtom számít-e. A Vcoret ugyanúgy 1.750-1.850-ig lehet állítani, ha jól emlékszem. A procit átteszem majd egy másik deszkába, hátha kamuzik az A7A266... (73C fokot ír, miközben a kezem álja a rézhűtő hőmérsékletét. A cusinom elektroműszerész (lesz :-)), és szerinte a borda max 42-45C fok lehet. ??? No erre varrjatok gombot! :-)
-
GuMipOkE
senior tag
A Biost már leszedtem, majd felteszem, holnap, mer' most tanulnom kő. A zűr az, hogy a A7A-ban lévő 1000Mhz-s TB 70C fok körül (fölé is megy) sütöget Full terhelés közben. Legalábbis a Bios adatok ezt mutatják. A CoolLink 111 rendesen rajta van, de nem süti a kezem... Lehet, hogy a Bios nem tisztán mér, hanem próbálja kikalkulálni a maghömérsékletet? Mert közben nem fagy, és atomstabil...
??? -
GuMipOkE
senior tag
Hi!
ASUS A7A266 Ali chipsetes alaplapon nem lehet visszavenni a Vcore-t, csak feljebb. Szerintetek Bios-frissités segitene?
Üdv.: -
GuMipOkE
senior tag
Hi!
ASUS A7V alaplapom van, Duron 800@800Mhz CPU, és egy Wbk68-as + 1házhűtő venti. Max terhelés mellet egészen 53C fokig megy. Sztem kicsit sok. Na mind1...
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- AliExpress tapasztalatok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Házimozi haladó szinten
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Nintendo Switch 2
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest