Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
feketea
csendes tag
Hát erre a nem foglalkozik dologra hadd válaszoljak egy ilyennel: vettem a gépbe 2x2 GB 1066-os RAMot, és a magyar Gigabyte oldalon néztem meg hogy milyen kritériumai vannak annak, hogy menjen 1066-ban. Nem írtak semmit, a dobozán sem volt semmi feltüntetve erről, szóval azt gondoltam, hogy egy az egyben működni fog. Persze...kiderült, hogy csak akkor fut a RAM 1066-ban, hogyha AM2+-os vagy AM3-as procival van megküldve. Valahol ez is lett az oka a proci-cserének, mert ideje is volt már, de mégis bosszantó, hogy a hivatalos angol-nyelvű oldalon meg b*szott nagy piros betűkkel ki volt írva...
Annyitól "óckodok" BIOS-csere esetén, hogy az F7-es-nek ez kell hozzá: Remove AOD, Easytune, SIV, and smart CMOS support, az F8( F ) pedig egy BETA-verzió. Akkor melyiket is ajánlod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest