Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
válasz
DaDy0219 #6198 üzenetére
A probléma az, hogy legjobb tudásom szerint nem létezik ilyen phenom processzor, ami 4 magos, 2ghz-es ÉS nem csökkentett feszültségen megy.
Mert egy olyan opteront szeretnék összehasonlítani, aminek ezek az adatai: 4x2Ghz 1,2V.
Azért gondoltam a 9350e-re, mert az hasonló, csak alacsonyabb fesszel megy. -
TomBoy1986
veterán
válasz
juliabrilke #6197 üzenetére
Ja tényleg. Felületesen néztem vissza csak
-
-
juliabrilke
veterán
válasz
TomBoy1986 #6196 üzenetére
Én linux és windows alatt tudom a módját. De nem én voltam a kérdező.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
juliabrilke #6193 üzenetére
-
DaDy0219
tag
válasz
juliabrilke #6193 üzenetére
Igen azt én is hallottam, csak azt a részét nem vágom, így csak azt tudtam mondani, amit biztosra tudok.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
zolee95 #6187 üzenetére
"Ez azt jelenti, hogy már nem gyártják ezt a modeltt?"
Igen, de raktárról még egy ideig kapható lesz."És ha már nem gyártják, akkor tudtok nekem ajánlani, egy kb. ugyanilyen erősségű modellt 50000 ft alatt??"
PhenomII 810, 910, 920. (Az utóbbi nem biztos, hogy most belefér 50e-be, de idővel majd.)
-
mr_ricsi
veterán
Sziasztok!
Tudtok olyan progit vagy módszert, amivel egyesével kikapcsolhatók/letilthatók a proci magjai?
Nem őrültem meg, csak mérni szeretnék valamit, hogy 1-2-3-4 maggal hogyan fut. Akár az Affinity beállítás is jó volna nekem, ha pár kattintással az összes futó processzre be tudnám állítani.
-
juliabrilke
veterán
Szép estét mindenkinek!
9350e-vel kinek milyen tapasztalata van tuning terén? Gondolok itt alapfeszen és emelten.
-
zolee95
csendes tag
csövi!!
azt olvastam egy bizonyos informatikai lapban, hogy az én kinézett phenom 9950-esem kifutó modell lett
. Ez azt jelenti, hogy már nem gyártják ezt a modeltt? És ha már nem gyártják, akkor tudtok nekem ajánlani, egy kb. ugyanilyen erősségű modellt 50000 ft alatt??
Előre is kösz!!
-
pokadv
csendes tag
Sziasztok. Tegnap feltettem a Windows 7-et. A problémám az hogy az eddigi TLB patch kikapcsoló program nem működik valamiért ezen az oprendszeren. Van valamilyen megoldás hogy kikapcsoljam? Ha jól tudom az nem elég hogy az alaplapon kikapcsolom és az overdrive-on benyomom a zöld gombot. Egy 9600 BE procim van.
-
GAbre
veterán
Kérdésem a következő,szerintetek melyik a jobb energitakarékos módszer az easy energy saver,vagy a vistánál az energiatakarékos módszer?
Mert én nem látok nagy különbséget,a cpu órajel is ugyanannyi!
Nem akarom alvó állapotba,rakni,mert akkor nem tölt netről!(de ezt kikapcsolom) -
Orbb
aktív tag
válasz
TomBoy1986 #6181 üzenetére
miután megírtam a kommentet, 2800-on megy :-D
és stabilnak tűnik...
csak kérdés, miért fagyogatott 2900-en?
ennyire megérezte a tavaszi melegedést a gyári hűtője...
x-akták :-D -
DaDy0219
tag
Üdv!
Mit gondoltok?
A Phenom 9950BE X4 CPU mellé Corsair twin2x4096-8500c5df, vagy OCZ2rpr10664gk RAM-okat ajánlnátok?A proci melyiket szereti jobban? -
Orbb
aktív tag
válasz
TomBoy1986 #6178 üzenetére
Huuu!
hardveres hibára utal a szöveg amit kiírt!
hogy telepítsem ujra, vagy valamelyik összetevő nem megfelelő!/hardveresen/
amugy megnéztem a naplójában...
Eseményazonosító:6008-as hiba...
többet nem tudom, hogy tudnék megnézni
feszkóbol +1.25-öt adok neki, feljebb nem is akarok menni...
a HT-m pedig, 2ezren megy! -
Orbb
aktív tag
Szegasztok urak!
nagyon rég írtam már ide :-)
a következő gondal küdzök,a leírásomban szereplő cfg-tökéletesen működött, ugy kb mostanáig...
2900-en futott, természetesen mindent mellé állítottam!
majd most váltottam xp-ről vistára, és ha zenét halgatok(winamp)akkor rendszer betöltés után, simán dob 1 kékhalált...
én ugy tudom, hogy kék halál, általában a memória miatt van...
most 667-en mennek a 800mhz-es kingstonok!
szóval nincsenek túl hajtva...
időzítés szarrá lazítva...
ha hirtelen fagy, és megáll a kép, akkor az vid.kari, vagy proci!
Segítségeteket előre is köszönöm! -
CsíkosMókus
aktív tag
-
Tituka
senior tag
válasz
CsíkosMókus #6174 üzenetére
de akkor az athlon x2 procival miert megy a rendszer?
-
CsíkosMókus
aktív tag
msvcrt.dll-ed van?
most viccet félretéve, lehet, hogy valahogy eltűnt vagy megsérült.. jártam már így -
Tituka
senior tag
válasz
Hurkaleves #6171 üzenetére
nincs huzva ha erre gondolsz!
-
Tituka
senior tag
Segitség!
az a problémam hogy van egy 9600 x4 phenom processzorom,es nem stimmel valami...
az alaplapom gigabyte GA-MA770-DS3 rev2.
memória 4gb kingmax ddr2 800mhzaz van hogy ha a phenom van benne kifagy minden (explorer,mozilla,jatekok el se indulnak)
explorer a msvcrt.dll-re hivatkozik! de egyebkent a hiba neve: appcrash!!!750w tapnal is ezt csinalja, alaplap csere is volt,memoriak nem hibasak...
mostmar vegkepp nem tudom mi lehet a gond....
athlon x2-es procival megy minden!
segitsegeteket előre is köszönöm!!
-
Nikk
senior tag
No most az a helyzet, hogy picit túldimenzionáltam a dolgokat... =)
A BIOS-ban alapban AUTO-n 400-as RAM-okat ismer fel a masina. Megfogtam és manuál felraktam 1066-ra... FSB
RAM ratiot automatikusan állította hozzá és most 3:8-on mennek a RAM-ok 1066-on... Úgyhogy igazából meg van amit akartam... Rendereléshez van a gép úgyhogy csak ezért volt fontos...
-
GAbre
veterán
Én annyira nem vagyok otthon ebben a ramtémában,nekem 800as ramjaim vannak,de elvileg a lapom engedné,h 1200mhzre húzzam az 1066os ramokat!
De azért nem veszek 1066os ramokat,mivel 1-2 %al lenne jobb teljesítményem!
És az (főleg jelen anyagi helyzetemben) nem éri +.....
Annyit tudok mondani,h szerintem mennie kéne 1066on a proci alap beállítása mellett!
Xerintem! -
m4rek
csendes tag
Üdv.
Egy 9950es vásárlásán töröm a fejem, viszont a lap adott, azt nem tudom cserélni.. Asus m2 Crosshair (az első crosshair) mennyire tudna együtt működni a 9950-el? Elvileg kompaktibilis a 125w-os 9950-el... Gyakarolatban származna ebből hátrányom, korlátozna-e bmit is a régi lap? Köszi -
Nikk
senior tag
Üdv mindenkinek!
Egy fogós kérdést szeretnék intézni minden olyan emberkéhez, akinek van némi tapasztalata tuning terén. Én kb. 6 évvel ezelőtt húztam a 2500-ös Barton-onomat, úgyhogy nézzétek el nekem jócskán beporosodott tudásomat e-téren...
No a probléma ami megoldásra vár a következő.
Jelenleg egy Phenom II X4 940BE duruzsol a gépemben, de felfigyeltem egy apróságra... 15x200=3000Mhz... Mondom okés, csak akkor minek vettem 1066-os RAM-okat, ha a masina mindössze csak 800-on járatja a kezei között őket. A kérdés az volna, hogy van-e értelme a RAM-okat 800-ról 1066-ra pörgetni, a szorzót pedig lejjebb venni.
Az alternatíva ami működhetne elméletben a jelenlegi 15x200 helyett, hogy 11,5x266,5-re állítom át a szorzót és FSB-t (vagy minek híjják már itt az új integrált memóriavezérlőknél). (A processzor tuningját még azért nem kockáztatom meg mielőtt megkérdeznétek, mert gyári hűtő duruzsol rajta még egyenlőre és a ház sem valami tuti hűtés szempontjából)
Nos akkor a kérdés, hogy van-e (vagy lenne-e) ennek valami értelme teljesítmény szempontjából. Olvastam már mindenfélét, hogy van de nincs de mégse meg az h#lyeség, de szeretném kikérni inkább személyesen egy hozzáértő társaság véleményét, mert más tapasztalatából azért annyira sokat még nem sikerült megtudnom...
Köszi előre is a Help-et...
Mobo: ASRock AOD790GX
Proci: Phenom II X4 940 BE
RAM: Kingston HyperX 1066-os (elvileg 5-5-5-15) RAM -
slett27
addikt
Ismét pozitív dologról számolhatok be :
Összeraktam egy Gigabyte MA770-UD3+9850BE kombót 2x2GB DDR2 1066MHz Kingmax RAM-okkal+Gigabyte GeForce 9600GT 1GB VGA. Elsőre minden patentul működött, proci be, RAM-okat alapból 1066-on ismerte fel a lap, semmi fesz. után állításra nem volt szükség, 3DMark06, 3DMark2001-el kb 2 órán keresztül tesztelve, Everest összes teszt, kis COD5 kékhalál, restart nélkül. Aki nem tuningol (lap nem igazán alkalmas max tuningra szvsz, a FET-ek nincsenek hűtve és egy ilyen procitól könnyen lehet, hogy nem bírják a strapát).
Negavítum : azért van munkája alapon is így a AC Freezer 64 Pro-nak.
Szép napot !
-
Bozso68
őstag
A Phenom x4 9950-emmel kapcsolatban az a kérdésem az lenne, hogy a konfigom tulajdonságait nézegetve az EVEREST 5.01-ben találtam két külső gyorsítótárról szóló kitételt. Az egyik 512kB engedélyezve, a másik 1024kB viszont nincs engedélyezve. Be lehet ezt kapcsolni? Ha igen, akkor hogyan? (Gondolom registry.)
A válaszokat előre is köszönöm. -
Blacki
tag
Megy ez megy ez 3300Mhz meg lessz úgy néz ki.
Jó kis lap a fenne vinné el ,csak mé xaraxik. -
Blacki
tag
Nincs nagy gond a lapommal csak nagyon nem koser valami.
A tuning megy , de ha belerakok az int vga-an vagy szolid vga-nál nagyobbat ,
Pl: 4830 vagy 9600 GT, megfekszik a lap lekapcsol akármit is csinálok.
Végülis ha megfelel az int vga játékra. Csak semmire sem elég max filmezni.
Én meg nem erre, vettem a lapomat. De a lehet 3300 Mhz-t is megnézem háátha 1.35 V bírnám stabilizálni. Bár már itt is, igen kazán a kicsike.
Majd jelentkezem mi a vége. -
Májsztró
addikt
válasz
Hurkaleves #6142 üzenetére
nagyon bele lettem szerelmetesedve a négymagos phenom II-be ... nem tehetek róla
De nagyon drága a kicsike
-
Májsztró
addikt
válasz
Hurkaleves #6135 üzenetére
Most már le lett szűkítve a kör , még az x3 720 játszik meg az x4 940
-
Tituka
senior tag
adorjant!
kiprobaltam egy 750w-os táppal ugyanugy marad a hiba!!!
nem tudom mit csinaljak...
-
Blacki
tag
Ilyen nincs véégre 8 GB rammal sikerült stabilizálnom a 9950-es procim.
2600@3200 Mhz.64 bites vista alatt. 1.3250 V -val yeaa...
De erre meg megadta magát a lap! Fúúúj de útálom az asus lapomat. -
Májsztró
addikt
válasz
Hurkaleves #6130 üzenetére
tovább gondolkoztam ... mán a másik cégen jár az agyam. Meg a Phenom II X3 720-ason
-
Tituka
senior tag
valaki tudna segiteni?
az alaplapom Asrock Alive NF6G-VSTA, egy x2 athlon 4200+ volt benne, es most vettem egy 9600-os Phenomot! A biost lefrissitettem 2.10-re, fel is ismerte szepen!
a windowsban viszont lefagy, jatekoknal betöltesnel kidob!! minden jateknal!
a rendszert mar 2-szer ujra tettem.ugyanazt csinalja...
-
kts88
aktív tag
válasz
Hurkaleves #6100 üzenetére
Passz, de az előző procimnak 1,35V volt megadva, pedig annak a provinak a max VID-je 1,55V, illetve eltérő feszóltséget adnak meg a 720-nál és a 940-nél is. Utána kellene olvasni, de szerintem 1,45-el nem lehet gondja és ebben Oliverda is megerősített, szóval lehet el lehet menni addig.
#6099 Májsztró Szerintem is 720
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest