- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Azonnali fotós kérdések órája
- VGA hiba
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
Új hozzászólás Aktív témák
-
defiant9
tag
>> erts mar meg hogy a forraspont a nyomastrol fugg. attol hogy te nem hallotal rola vannak vizes hocsevek es hasznaljak is oket. foleg arra amit irtam. gulizzal ->
Ez triviális nem is vitatta senki, bár egész pontosan a nyomástól és az anyagtól függ.
Valóben egy PC-s működő heat-pipe -ról sem halottam volna amibe vizet töltöttek volna. Mivel speckó gázzal sem annyira szuperek mint pl. egy vízhűtés vagy kompresszoros vagy peltier-es rendszer. Ezért biztos vagyok benne ha vizes heat-pipe -ot használ valaki a CPU-jára akkor olyan gyenge lenne a hűtési képessége hogy egy gyenge léghűtés is lenyomná.
A lényeg:
CPU heat-pipe -ba pl. R134 gáz: JÓ MEGOLDÁS
CPU heat-pipe -ba vízgőz: ROSSZ MEGOLDÁS
De építsd csak meg nyugodtan, aztán nézd meg hány foknál kapcsol le a processzorod hővédelme
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest