Új hozzászólás Aktív témák
-
aurum
senior tag
/*
Ha te azt hiszed hogy vízzel meg tudod közelíteni egy alacsony forráspontú anyaggal elért hőcsöves hűtés hatékonyságát, akkor inkább Te olvasgass még egy kicsit. Vagy mégjobb ha körbenézel a való világban és konstatálod hogy erre mindenki speckó gázt használ, nem pedig a könnyen és ingyen elérhető vizet
*/
erts mar meg hogy a forraspont a nyomastrol fugg. attol hogy te nem hallotal rola vannak vizes hocsevek es hasznaljak is oket. foleg arra amit irtam. gulizzal -> heatpipe +water
/*
Ha szerinted akármennyi víz lehet a rendszerben akkor nem értem miért a víz súlyával akarod belőni a rendszert?
*/
hat ize... ez mar kezd olyan lenni mintha loval imadkoznek...
azert a viz sulyaval lottuk be a hocsoveket, mert kiszamoltam, hogy az adott, pontosan ismert terfogatu hocsobe mennyi viz kell ahhoz, hogy a talajhot felszallitasahoz megfelo homerseleten mukodjon. leven a levegot kiszoritotta a goz, utana mikor lecsapodott a kello nyomas alakult ki a csovon belul. eeeted fizika...
ha viszont te azt modnod egy ismeretlen rendszerrol, hogy nem fer bele eleg viz/goz akkor azt is mondthatnad hogy a ''vizbo vonja ki a zoxigent''
kulonben meg leritam mar, hogy mikent mukodik innen mar unalmas. veszodjon vele mas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- VR topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest