Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aurum
senior tag
a neten lattam egy oldalt ahol fbs szilikonnal ragasztottak korbe a pletier-t igy nem csapodott le benne a para. lehet hogy edemes tovabbfejleszteni es a cpu-t is korbekenni a borda felrakasa elott. igy max annyi nedveseg csapodhat le ami a bennrekedt levegoban van.
egy idoben en is gondolkoztam peltieres hutesen, 1..200W-osakat viszonylag olcson lehet venni, de igazabol nem latom az ertelmet. most vizhutesem van es az egeszet fillerekbol megcsinaltam.
erdekesseg szintjen a hocsoves hutes izgat egy ideje...
az az alap elgondolas, hogy vizet hasznalok itt is. az elonye az lenne a hutogazas megoldassal szemben, hogy rez cso helyett muanyag csoveket is lehet hasznalni.
persze rugomereveitessel belul, mivel a legkori nyomasnal kisebb nyomas kell.
viszont ha sikerul olyan flexibilis muanyag csovet talalni, aminek kicsi az oxigen diffuzioja, akkor lehet csinalni olyan hocsoveket amiket a hajlekonysaguk reven barmiylen hazba be lehet szerelni. -> lehet tomegtermek is belole.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest