- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen hűtőt vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Mini-ITX
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aurum
senior tag
a neten lattam egy oldalt ahol fbs szilikonnal ragasztottak korbe a pletier-t igy nem csapodott le benne a para. lehet hogy edemes tovabbfejleszteni es a cpu-t is korbekenni a borda felrakasa elott. igy max annyi nedveseg csapodhat le ami a bennrekedt levegoban van.
egy idoben en is gondolkoztam peltieres hutesen, 1..200W-osakat viszonylag olcson lehet venni, de igazabol nem latom az ertelmet. most vizhutesem van es az egeszet fillerekbol megcsinaltam.
erdekesseg szintjen a hocsoves hutes izgat egy ideje...
az az alap elgondolas, hogy vizet hasznalok itt is. az elonye az lenne a hutogazas megoldassal szemben, hogy rez cso helyett muanyag csoveket is lehet hasznalni.
persze rugomereveitessel belul, mivel a legkori nyomasnal kisebb nyomas kell.
viszont ha sikerul olyan flexibilis muanyag csovet talalni, aminek kicsi az oxigen diffuzioja, akkor lehet csinalni olyan hocsoveket amiket a hajlekonysaguk reven barmiylen hazba be lehet szerelni. -> lehet tomegtermek is belole.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Oakley topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen hűtőt vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest