- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
oda en is mehetnek cimbora ! mas melo kapcsan, eleg hangzatos....
De, ez a menekules, ez szarul fest,Baratom !
-
myckey
veterán
bassatok ki a liba semet, ehhez nem kell leadni hulladekba a pct meg a technikat
Nekem ez gyerekkori berogzodes, a hardware meg a szoftver, ez az egesz IT/tech buzisag.
Ami jatekra megy, az nekem pont kell is, mert relaxalok, lekapcsolom az agyam egyebek...HA EGYALTALN jatszom . Maskor alvas kozben megy valami hatterzaj, az is stresszoldas es rest
Aztan ezen tanulok, olvasok, fogyasztom az ertelmes tartalmakat blabla...meg neha jovok ide baromsagokat irnniKell is, mert amit a testem kap...EN a masik veglet vagyok !
HAJRA BLOKI ! csapassad Respect
-
myckey
veterán
BÚÉK !
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
válasz
Televan74 #20180 üzenetére
Mit tiltasz ?
wat ?Adrenalin alol, ez az AMD Fluid Motion Frames 2 ... ez megy jol ! Több az fps, amivel bajok vannak...es jobb a kepkocka sebesseg is. frame gen lag is jobb.
De ez mellett, a jatekban, be van allitva a Frame Gen is ! FSR 3
A ketto, összeadódik, etc...
-
myckey
veterán
válasz
Televan74 #20176 üzenetére
STEAM.
Egyszer aramkimaradas , egyszer driver csere utan aktivalodott a jatekban az AMD FMF2.
de amugy inaktiv hijalzessel...Pedig több sz FPS, Jobb az InputLag is...Overlay alapjan is.
Ezek a baromsagok, hogy rakjam Teljesre a kepet es offoljam a Vsycet...meg allitsak modernnebb lekepzot, pl. dx12...
Ezek fassagok, szart sem er. Software es game eseteben sem. HIABA irja az Adrealin software, üzenete. -
myckey
veterán
VALAKI !
hasznalja AMD Software, FLUID Motion Frames 2 beallitast ?
Jobb lenne vele sokkal a Stalker 2 - FPS es lag, fluid - DE nem aktiv, mert meghajtoban hibauzenetet dob.
( allitsak teljes kepernyot vagy offoljam a vsyncet, esetleg valtsak modern apira...dx12 etc.. )Inatkiv marad, hiaba barmi.
*Egy aramszunet utan volt jo, es mikor jott az uj AMD Driver, 1-2 hete. De semmit nem babraltam vele, csak inditottam jatekot, es Zold volt a pipa, AMD overlay , in game. Tehat regebben lett aliitva.
-
myckey
veterán
Hohohohoh
-
myckey
veterán
válasz
CJ4567 #20124 üzenetére
Persze, azt láttam hogy igpu...az F meg herelt verzió.
Ráadásul a gyorsító...jah.Az a memória drága, az megdobja.
Alaplap és Cpu elmegy...egy ryz 5 5600-800x is pénz, lap ott is... dettó.
De memoriam van... így sem tudom, mit kezdek a géppel.... mármint a komponensekkel. -
myckey
veterán
igaozodjon el az ember
-
myckey
veterán
5600X - 48K alzan és mondjuk sztm 30-40K -Asrock lap + 12K -16GBddr4
ehhez sztm tuti passzol a kompakt vizem is. 90K maybe...Vagy...
8500 G - 7500F - 8600G - 7600 ( a 7700 már sokk...drágább asszem )
Bár itt sztm a 7500F és 7600 ami ...de a 8500G a legolcsóbb. Esetleg 8400F...
Lapok a 650 -es 40K körül, esetleg, olcsóbb tuti zero.
32GB ddr5 - ez tuti zsebes ismét...és a hűtőmről lövésem sincs cpu-ra, bár ezek a 4nm-es 65w -os dolgok, elviekben a mellékelt hűtővel is elvannak. -
myckey
veterán
zintelbol akad ddr4-5 ös cpu lap ?
-
myckey
veterán
Igaz is, itt a blekken frájdék meg ezekazok blabla....
Érdemes valahol szétnezni, Lap és CPU vonalon
vagy csak felkel az ember, azt árukereső a barátom, azt ami jön szembe ? -
myckey
veterán
válasz
norbert1998 #20108 üzenetére
az a baj, hogy passzolom a komponenseket....
Az biztos , hogy en soha nem 1-2 évre rakok vasat. hosszú ido alatt ,meg nem fordult elo.Boven jo is lenne a ddr4 egyelore es ezek az am4 cpuk meg deszkak....de aztan dobjam ki a picsaba.
-
myckey
veterán
HA am5 re voksolok, akkor 32gb ram kell...kuka a ddr4 kitem.
De akad olcsóbb am5 ?
-
myckey
veterán
válasz
norbert1998 #20098 üzenetére
Jah
kb.
Most lesem az AM5 cuccost is...
HA mar pénz lesz égetve, lehet csak-csak arra kellene beruhazni.
Bár akkor Bukom a DDR4 es ramokat... -
myckey
veterán
Az X3D megéri a majd dupla árat ? Láttam az L3 gyorsitót...valami 92mb...
De ez is AM4 ráncfelvarrásos cpu.Akkor már, nem DDR5 kellesz ? mer szó volt a jövőről meg blabla...vagy elég ha a lap, azt majd cput cserélsz ?
passzolom amúgy.
-
myckey
veterán
Az adatlapos kompakt viz, az az ! Nem dobnám ki, eddig szolgált ! ( paszta kellesz majd, az régi már,de az akad, a jóféle közismert )
Csak ha már költ az ember, nem tudom mit...és hogy arra jó lesz-e. ( annak sem jártam utána, hogy egyéb szerelékkel lehet -e moddingolni, mókolni, okosságot művelni )
Gyuri
Persze, ezeklet ismerem, jók is...Nem is akarok sok sok ezres mást venni. -
myckey
veterán
válasz
Gyuri27 #20089 üzenetére
Az évet csak a miheztartás miatt ...persze.
Most ami van,....i5-6600K. Elején húztam, de azóta sem.Biztos, hogy nem 1-2 évente újítok komponenseket.
*azt sem tudom, mihez kedzek a lap és cpu duoval, most. Lehet átrakom öcsi gépébe.
Igaz is ! Lap és CPU mellé, kellesz valami CPU hűtő is ! Hát ezt sztm tuti rá nem rakom már újakra.
kompakt viz.
-
myckey
veterán
válasz
Gyuri27 #20087 üzenetére
Most is, sok-sok éve Asrock akad... azzal kibékültem. Memória nem téma, tudod beszéltük múltkor is...veszek valamit a 16 mellé, hogy 32 legyen. De azt a DDR4 kitet nem akarom dobni DDR5 miatt.
Prociból nem szeretnék 100 körül....DE nem látom most át, hogy mi az, ami miatt érdemes lehet többet adni rá. Engem a 200FPS sose érdekelt. Melóra sem szükséges.
Abszolút több év a terv, 3-6 kb. Mint most.
-
myckey
veterán
Milyen Lap+procit ajánlanátok, pár évre ? Memória is kellesz 16GB, a meglévő mellé. Szóval a RAM az DDR4 marad, egyelőre.
Keret kb. 120 ezer. memoárral sztm, amit előbb bevásárlok.
Láttam ezt azt, de javában sztm AMD lenne, a Radeon VGA miatt is.
-
myckey
veterán
válasz
Gyuri27 #20079 üzenetére
XMP t már alapon használom...most nem érdekel az órajel frekvencia meg az idzites ...
Csak nem akarok másik kettő Gskill Ripj V CL15 ös kitet venni, mer akad olcsóbb Gskill is, dualban, ami ezeket a paramétereket tudja.
Én meg nem használtam még eddig, csak egyformákat. Koppra ugyanazt..,..Drágát nem akarok, mer ez cask DDR4 es és majd kellesz DDR5, új deszkához meg CPU -hoz. Szal most felesleges zsebbnyúlni, elég akármi is, cask már a 32 lehet érne valamit, upgrade gyanánt. Esetleg.
Szal valami olcsó 2x8 GB-os CL15 ös, 3.0Ghz kit kellesz. azt mehet a 4x8 gb
-
myckey
veterán
memoárbú törvényszerű, 4 egyforma a slotokba...
( jah, időzites es órajel, persze) -
myckey
veterán
Szípen vagyunk.
-
myckey
veterán
éltek még pupákok ?
-
myckey
veterán
sziporkázik a banda
-
myckey
veterán
rábasztok ott mordor fődjén, ha eccer kisüt a nap...
-
myckey
veterán
mit kezdjek a klavival, ha az egyik bötű szarakodik ? raklap betűt összehord a kör*yező helyekről. ha sokáig tartom, akkor is az " m " a legtöbb és egy vessző, amit ki tudok hoz*i.
-
myckey
veterán
Elérték az emberek amit akartak !
Ez jó dolog, öröm az ürömben....A Sony meg bekaphatja, elvágták magukat.
KELLEMETLEN -
-
myckey
veterán
válasz
bobalazs #19954 üzenetére
Nem is akárhogy !
Ráadásul már official:Helldivers 2 has been pulled from sale in 177 countries as its PSN linking requirement rolls out in countries where PSN is not available. Developer Arrowhead said this linking requirement was made optional when the game released at the beginning of February due to technical issues.
Van fikacunami, meg is érdemlik.
Kinn van cikk a gamepodon is. -
myckey
veterán
sok locsolót pupákok, rózsavízzel meg ájemdível !
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
válasz
Shadowduet #19896 üzenetére
Én is vártam az új kártyákat, aztán szartmw bele.....
Mer ilyen 8 meg akármi gigas memóriás dolgok jöttek. -
myckey
veterán
Na majd lesz új rendszer....ddr5 meg pcie4 és ryzen fsmbtudja legújabb akármi.....
Deeg kva drága alá az alaplap. Am5 vagy milyen kell neki. De valami 50 körül kezdődnek a belépő lapokIntelt nem akarok,most. Mer ez a VGA valamit tud habkombinalon a kettőt
-
myckey
veterán
Dehogy overkill....nekem 6750xt van, i56600k ra.
Van is CPU limit.
-
myckey
veterán
sima homlokúak topicja ,lehet nevezni
-
myckey
veterán
Az mitől van, hogy a t öbbi felhasznál 10.000 körül kapott pontot azonos cpu és vga kombóra, nekem 9200 -9300 jön ki, kb.
Memória? De az egész jó nekem is, órajele is.
vagy aki erre a régebbi procira ereszti rá ezt az újabb kártyát, az húz a CPU-n ? Nekem alapon van, régen toltam bneki, de most már leszarom.
A GPU pontom az okes a többihez....bár a Kettes graf. tesztben a Load eléggé lofax se volt ....
Unigine más ilyen XFX RX 6750 XT kártyák 60 körül fps-t mennek átl. Nekem 56 körül van, igaz, én alapon hagyom kártyámat egyelőre. DE a GPU órajelem így is megy 2800 mhz körülre, Memória pedig valami 2800-3200mhz re ugrik itt Uniginben, játékban is 2400+
-
myckey
veterán
válasz
Gyuri27 #19865 üzenetére
Világos, én utoljára 100+ ért vettem XFX RX 480 GTR BLACK edisünt, 7 éve.
Na most, kaptam egy faxa játékot, nem is standard kiadást és egy sokkal erősebb vgat.
+40 000....de az inflációjó meg a minden és az árak meg ez teljesítméynben is jobb meg játék blabla...sztm ez most így jó vétel, de nem kevés , de sojk évre kellene
-
myckey
veterán
válasz
Gyuri27 #19863 üzenetére
Jól van barátom, de mi a faxt kezdjek ?!
Amilyen árak mentek, ahhoz képest, ez a kártya egy STrafield premium játékkal, amit el is tudok adni mer van rahedli game nekem így is.....tehát ez a game 20-30 ezer ft.
Így a kártyám kb. 130 körül van . Ennyiért már kva jó vétel kb. Itthon, ilyen tudással -
myckey
veterán
No!
Belevágtam a VGA ba.
ALZAN volt remek ajánlat, sztm.XFX QICK RX 6750XT + STARFIELD Premium ( minden is benne lesz ) 160.000
( Ez a legjobb Merc hűtését kapta, csupán nem világít az oldalán a karácsonyfa ...és valami 20-50hz van a game és a boost órajel között, a Merchez képest, mármint annyival kevesebb ezen a rekvencia a két beállításban....lófax )Aztán vettem még ADATA XPG S11PRO 1TB M2 is. Ezen van hűtő is, és igen jó értékeléseket kapott. ez volt 22 500
-
myckey
veterán
valid az a 80 fok, nézz róla teszteket....
HotSpot ennél melegebb is .a két ventis kártyák nem a legjobbak.ha az van.
-
myckey
veterán
csodákra képes a munka
lesz belőle 5700X
-
myckey
veterán
Jah, az a proci i5 6600k, már érdekes lesz vganak
memoárom meg többi interfész nem izgat.
Még egy M2 970 evo plus jön, mer van lapon hely hozzá, és ára is oke, és elég jó cuccEgyébiránt....XFX rx 470 black gtr 8gb adja még mindig, szóval....
jójaz -
myckey
veterán
válasz
Televan74 #19795 üzenetére
Hol mondtam én, hogy 50-60 ezerrel olcsóbbak?
persze nem ezt írtad.
jah, nekem is tetszene 210 körül 4070....másnak is .Nem, mert 200 körül én is vennék sztm 4070 teljesítményt
de rx 6800at drágállom
szrk:
Gondolom ne is reménykedjek, nem kapok jobb ár/érték arányú kártyát, mint ezek a 140-160 körüli rx 6700 xt és 6750 xt
felesleges várnom gondolom a 7xxx szériára, vagy valami 16gb os nvidiara -
myckey
veterán
válasz
Televan74 #19790 üzenetére
[Inno3D GeForce RTX 4070 X3 12G OC (N40703-126XX-185252L) Videokártya
Inno3D 4070 - 261 ezer ft , Írtak hozzá elég hosszú értékelést is. ALZA akciós
[Gainward Phoenix 269 ezerft Alza akció
szrk:
aranyos vagy
nekem van egy kva jó egerem, innen PH ról...Avior mionix. használtan vettem.
IN WIN Dragon Slayer Matx házam, ami elég egyedi. PH ról, mert cikket írtak róla.....
Használt Amazon Kindle olvasóm. "ezer éves", de kva jó, hatalmas vétel volt, zsír újonnan...de használétként húztam be.Nem rossz a "használt"
-
-
myckey
veterán
[link] Itt egy faxa teszt az XFX MERC 6750xt kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- DELL T40 EMC Szerver
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest