Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Skynet258

veterán

válasz Skynet258 #9387 üzenetére

Na kicsit bizgeráltam ezt az XFX Thicc II-t, első futás ez volt:

A pontszám csak az összehasonlítás miatt lehet érdekes, a hőfokok meg elég magasak. Itt még semmihez sem nyúltam, High bios állásban volt tehát kapott feszültséget rendesen, látszik is...

Aztán maradva a high biosban kapott kis undervolt-ot de amúgy ennyi, magasabb lett a pontszám (hőfokot itt pont nem mértem, sorry):

Ma pedig állítottam a venti görbén, levettem a feszültséget és átraktam a silent biosra:

Lényegesen jobbak lettek a hőfokok az első futáshoz képest!

GPU max: 80 --> 67 fok
    Hot Spot: 96 --> 79 fok
    Memória: 88 --> 74 fok

Összességében tehát ha csak berakjuk és használjuk akkor baromi meleg, és emiatt még csak nem is hajtja ki magából a maximumot. Már az undervolt önmagában megnövelte a pontokat, a harmadik verzió pedig egy arany középút, mert hoz egy átlag pontot ugyanakkor a hot spot kapásból 17 fokkal lett kevesebb...

A játék tesztek még hátra vannak mert ott még simán elhasalhat a dolog és lehet több feszt kér, de eddig ígéretes, és mindenképpen piszkálni KELL ezt a kártyát ahhoz, hogy hozzon egy elvárható szintet. De ha így bírja játékok alatt is, akkor teljesen elégedett leszek. :K

Új hozzászólás Aktív témák