- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Skynet258 #9387 üzenetére
Na kicsit bizgeráltam ezt az XFX Thicc II-t, első futás ez volt:
A pontszám csak az összehasonlítás miatt lehet érdekes, a hőfokok meg elég magasak. Itt még semmihez sem nyúltam, High bios állásban volt tehát kapott feszültséget rendesen, látszik is...
Aztán maradva a high biosban kapott kis undervolt-ot de amúgy ennyi, magasabb lett a pontszám (hőfokot itt pont nem mértem, sorry):
Ma pedig állítottam a venti görbén, levettem a feszültséget és átraktam a silent biosra:
Lényegesen jobbak lettek a hőfokok az első futáshoz képest!
GPU max: 80 --> 67 fok
Hot Spot: 96 --> 79 fok
Memória: 88 --> 74 fokÖsszességében tehát ha csak berakjuk és használjuk akkor baromi meleg, és emiatt még csak nem is hajtja ki magából a maximumot. Már az undervolt önmagában megnövelte a pontokat, a harmadik verzió pedig egy arany középút, mert hoz egy átlag pontot ugyanakkor a hot spot kapásból 17 fokkal lett kevesebb...
A játék tesztek még hátra vannak mert ott még simán elhasalhat a dolog és lehet több feszt kér, de eddig ígéretes, és mindenképpen piszkálni KELL ezt a kártyát ahhoz, hogy hozzon egy elvárható szintet. De ha így bírja játékok alatt is, akkor teljesen elégedett leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Óvodások homokozója
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Linux haladóknak
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest