- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Milyen monitort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsida.kornel
tag
válasz Albigator #4399 üzenetére
Majd ha hazaérek mérek én is egy superpositiont holnap, szinten ugyanez a kártya 3600x mellet. Nekem fhd-ban is kihajtják az igényesebb játékok. Vagyis forzában látom, az tuti,
Sajnos az enyémnek meg olyan hangja van terhelés alatt mint egy zárlatos trafónak , hallat egy "csöpp" coil whine-t terhelés alatt, vagyis inkább magas fps alatt. De most már nem érdekel, ha bekapcsol a vinyó, elnyomja a hangját . Érdekes, egy DDU óta szar, eleinte az asztalon is cicergett egér mozgatásra, de most feltettem egy másik chipset drivert és már csak játékban csinálja. Ne is kérdezzétek mi köze az alaplapi chipset driverének a vga coil whine-jához. Talán a feszültségekkel babrál valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest