Hirdetés
- Microsoft Surface
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Nyomtató topik
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
padam87
tag
Miért is kötekednének? Sokszor olvasom, hogy az Alza mekkora barom, hogy hibásan működik az oldaluk, meg nem veszik észre meg nem tudom.
Tudnak róla, és örülnek neki. Így is rengeteget keresnek rajta, róluk beszélnek, behúznak egy csomó új felhasználót, és "kárt okoznak" a konkurenciának. Mi kell még ?
A data science részlegük szerintem már az akció előtt bekészítette a szükséges statokat, valszeg napi szinten követik, és tapsolnak.
Ez egy win win szerintem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Interactive Brokers társalgó
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
- ASUS ROG Strix LC NVIDIA GeForce RTX 4090 OC Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest