Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
kezdő árnak sztem abszolút korrekt. ha nem lesznek durva ellátási problémák, akkor mehet lejjebb is.
#5566: gondolom azok is napokon belül elérhetők lesznek. ki tudja, érik az új konfigom?
kicsit megrántott trinity még full hd-n is ki tudna szolgálni sztem.
#5567: mindenki a miniITX-re van ráindulva... nekem jó lesz a micro ATX is
bár kicsit hiányozni fog a 690 II Advanced brutális belső tere, de hát valamit valamiért.
-
medek3
aktív tag
Kíváncsi leszek mennyi fm1-es deszka és LIano processzor lesz fönt az aprón vagy a vaterán.
Nekem nagyon bejön ez az apu mondhat bárki bármit.
Sok tízezret elköltenek VGA-ra és zabálja az áramot.
Viszont, ha már nem fejleszthető tovább az FM1 lehet megérné jó időben elsütni a deszkát és a procit, hozzácsapni egy harmincast amit egyébként is elköltöttem volna + egy hozzáillő VGA-ra.
Mennyiért lehet vajon elsütni?
Rálesek! -
atti_2010
nagyúr
-
-
echterion
nagyúr
Szia!
Nekem volt ilyenem, elmondom, mi volt vele a helyzet. Fasza kis lap, árához képest nagyon sok extrával, számomra egy gond volt vele: nem lehetett tuningolni benne semmit. A legkisebb tuningtól kiakadt, több bios-szal is próbáltam, de nem ment. Ha nem akarsz tuningolni, akkor nem kell neked jobb lap. Ha tuningot is akarsz, akkor A75 UD2H a javaslatom, némileg drágábban.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged